reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasi mężczyźni...

reklama
Rafał zrobił porządki z szafą!!! Jest boski :) Teraz śpi, potem zarządzę rozbieranie choinki... Chyba wyczuwa następne zadanie, bo jak wchodzę do pokoju, to nawet nie słyszę oddychania :) :D :D :D

A moje szczęście posło dziś do lekarza, bo od czwartku się źle czuło.
Mam nadzieję, że to nic poważnego przy jego poziomie cholesterolu. :(

Mój kochany małzonek usilnie przekonywał mnie rano, że dzisiaj jest niedziela i on do pracy nie musi dzisiaj wstawać... Nawet grające radio, gdzie co chwila wspominali, że dzisiaj poniedziałek jakoś nie mogło go przekonac :).

a mój ostatnio wstaje o 8 i mnie szlag trafia bo to akurat pora o ktorej dobrze mi się zasypia i śpi

ale teraz szykuje mi śniadanko więc nie będę marudzić bo jeść nie dostanę ;)

agao pisze:
a mój ostatnio wstaje o 8 i mnie szlag trafia bo to akurat pora o ktorej dobrze mi się zasypia i śpi

Mój robi jeszcze gorszą rzecz, nastawia budzik na 7:30 i nie wstaje... Tylko dlaczego mnie to budzi. A o tej porze faktycznie najlepiej mi się śpi.

mój ma do pracy na 13.130 więc nie wiem o co chodzi może przez to że 2 razy obudziłam go o 8 bo musiałam zjeść śniadanie bo mnie po nospoe skręcało no i teraz mam

reklama
A mój mężuś jest niezmiennie cudowny. Wszystkim się w domu zajmuje, sprząta, pierze, czasem nawet gotuje, żebym tylko nie musiała nic robic i się przemęczać. I tylko pyta, czy chcę herbatę albo soczek... No i strasznie mnie pilnuje, żebym dużo leżała, chodziła ostrożnie i powoli, zwłaszcza po schodach, itp. Aż mi głupio czasami, bo nie należę do tych, co lubią być obskakiwani ze wszystkich stron. No ale to podobno dla dobra dzidzisia... Mam nadzieję, że jak się synuś urodzi to mężusiowi nie braknie mu ani sił ani entuzjazmu :)

Do góry