reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasi mężczyźni...

mój jest strasznie oburzony jak mówię o sobie słonica. mówi o mnie i o Fasoli kruszynki. wczoraj przysłał mi smsa, ze bardzo kocha swoje dwie kruszynki - słodkie to było. im bliżej marca zaczyna czuć się coraz bardziej jako ojciec.

reklama
Mój decyzje o zkupie wózka pozostawił mojej osobie i co i teraz cierpi bo co 2 minuty wynajduje nowy powód aby kupić ten albo tamten. Zalety pojawiają się tak szybko jak wady :)

mój się uparł na chicco i jak mu tłumaczę że nie mamy kasy i szkoda to mi powiedział co ze mnie za matka że dziecku odmawiam tego co dobre :(

Piotrek zakup ubranek pozostawił mi - stwierdził, że jemu i maluchowi to tak naprawdę wszystko jedno, grunt żeby było ciepło  ;D Ale co do łóżeczka to kombinuje - jakie, jak ustawić itd. Jak to wszystko zoraganizować aby było wygodnie kąpać, przewijać...
Czasem się irytuję bo ma gorsze humory ode mnie - ja w sumie miałam ze dwa razy, a on ostatnio non stop. Mówi mi wtedy, że jak już będę miała go dość to mam powiedzieć - no to mówię, jak już nie mogę... ;D
Najgorzej było jak mnie rozśmieszał a mnie bolało okrutnie całe spojenie i nie mogłam się śmiać  ;D
Fajny jest...

agao też myśle o chicco tym za 999 zł. Ale znów ostatnio naczytałam sie na ich temat - ponieważ tanie to do d.... sprawdzałam w sklepie i były rewelacyjne. Jak mi sie nie odwidzi to po 10 kupuje albo Chicco albo Tako :)

Agawa: skąd ja to znam z zakupem wózka?????????  ;D

też słyszałam różnorodne opinie o chiicco, ale to chyba też zależy od tego na jaki egzemplarz siętrafi - jak ze wszystkimi wózkami.

Ja nie dam więcej niż 1400 z fotelikiem. A vco do bubli - zawsze sie trafiają tak samo jak super egzemplarze. MÓj 4 kołowiec musi mieć pompowane duże koła. Lekki nie musi być. Dużo ludzi chwali Tako i Chicco. Decyzja zapadnie w dniu zakupu. Inaczej sie do jakiegoś rozstroju doprowadze. qurcze za dużo tego. KIedyś była 1 firma 1 cena i było ok. Żyjemy przecież i mamy proste kręgosłupy. :)

moi rodzice chcą dać 1000 na wózek ięc miś twierdzi że akurat i on dołoży ja patrzymyłam na deltim fokus i deltim premiere i jakaś firma jędroch ma fajne wózki ale wszystkie cięzkie dosyć i po złożeniu nie mikro

reklama
ja 1000 zł planuje dać ginowi bo mój żon przy porodzie nie będzie więc chce mieć kogoś kto będzie przy mnie komu mogę ufac. Zobaczymy jeszcze.

Do góry