reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasi mężczyźni...

Nie wiem, czy jest dużo facetów na których nie działa widok krwi. To chyba normalne.

Ja kiedyś rozcięłam sobie nad jeziorem kolano i musieliśmy jechac do szpitala. Rafi dzielnie wszedł ze mną na salę i trzymał mnie za rękę. W pewnej chwili zrobiło mu się słabo, więc usiadł, nalał sobie wody (dał mi łyka, wiecie, że niby dla mnie ;) ) i dzielnie wszystko zniósł.

zachwycałam sie nim długo po tym zdarzeniu ;D

reklama
mojego nie rusza widok krwi
ja juz mu powiedzialam ze jak bedzie razem ze mna to zeby mu sie nie snilo patrzec na moja mala ;)jak polozna krzyknie"glowke widac" on pierdola mowi ze se kiknie zabilabym go i mu mowie ze nie zabieram go................ale tak na powaznie to nie chce byc sama a znajac moje szczescie bedzie w pracy i nie zdazy

ja zawsze byłam istnym rzeźnikiem jak chodzi o mięcho krew pposzarpaną skórę odkąd jestemw ciąży szybko mi się robi słabo a mój facio nie lubi zupełnie takich widoczków

Dla mnie ważne jest, żeby był w pierwszej fazie porodu. To czekanie w samotnosci mnie dołuje.
Potem robi się takie zamieszanie, że nie ma czasu na rozmyślania, tylko trzeba się wziąć do pracy. :D

nikt im nie każe gapić się na rozdarte krocze niech trzymają za ręce i głaszczą po głowie no i dopingują
przecież tyłkami niech się zwrócą w przeciwną stronę tak żeby się nie stresowali widokiem ;D

ja Iskowi tez tłumaczyłam że od strony mojej głowy nie będzie widział krwi, rozdzieranej skóry i tego wszystkiego be...

ma być po to by trzymac mnie za rękę, no i żebym miała na kogo pokrzyczeć - no bo czemu mam krzyczeć na obcych. ;D

Ja się boję, że znowu mi popękają naczynka na twarzy. Po Jacku wyglądałm okropnie. Ja mam do tego tendencję i czesto nawet same mi pękają, a co przy takim wysiłku... Na szczęście dwa dni i było lepiej, ale krępujące to było dla mnie...

reklama
dobrze że przechdzi
moja kuzynka wyglądała też niefajnie oczy krwistoczerwone a twarz w pajączki ale po 4 dniach byyło normalnie więc się nie martw

Do góry