reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasi mężczyźni...

reklama
Ja mam swojego po dziurki w nosie.............nie mam humoru i sie na nim wyrzywam dzis go nie kocham............choc nic mi nie zrobil,no moze tylko to ze nie chcial mi kupic hot-doga z pieczarkami

Musisz mu dać poczytać na forum, jak nie mogłaś się na niego doczekać.... Może zrozumie i na drugi raz bedzie grzeczniejszy?????? ;)

Mój Rafek wrócił z wojska zawiedziony, bo padał deszcz i nie mogli pojechać na strzelnicę... Za to dostał żołd ;) Ale numer!!

Moj przegina-budzi mnie o 8 rano bo mu sie nudzi i potem spycha z wyra zebym mu zarcie zrobila-zla jestem a smieje sie jak glupia jak mnie zwala............mowi ze za miesiac jak bede wieksza to on bedzie mi robil sniadanko...............juz to widze

Ja to bym chciała żeby mój tak wcześnie się budził (z niego to prawdziwy śpioch a mnie się nudzi), a co do śniadanka to zazwyczaj ja robie bo on jak twierdzi źle się czuje w kuchni, ale zdaża się tak że sam zaproponuje i zrobi, a najlepiej wychodzi mu jajecznica.

heh bacia to musisz swojego z wyra zwalac ;),moj mi ostatnio zaserwowal zaciurki(kluskeczki z mlekiem) bo stwierdzil ze jak go nie bylo to na pewno mleka nie pilam i teraz musze ponadrabiac-a wie ze nie lubie mleka i jakiechkolwiek jego przetworow-no ale jadlam i mowilam ze pychaaaaaa bo sie postaral

Mój nie robi mi śniadanka :(, raz zrobił mi kawę. Ale sprząta, codziennie odkurza i wogóle ale i tak jest leń, śpioch i wogóle.

reklama
Moj nie ma wyjścia dopuki nie znajdzie pracy musi mi pomagać tylko z tym spaniem trochę mnie wkurza spałby po 12 godz a ja czasem 6 nie mogę ale ogólnie bardzo się stara mimo iż narzeka na moje "humory" a dziś zapowiedziałam że będę go wcześniej budzić - zobaczymy co z tego wyjdzie.

Do góry