Irlandia pisze:Dobrze, że znów w sierpniu jesteśmy, bo mi się biednej Węgierki juz żal robiło...
A Ty się marul honorem za innych nie unoś! Wystarczy, że mój Adam się uniesie... z fotela po obiedzie i talerza nie wyniesie... ;D
Coś nie w temacie ???
> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >
reklama
M
marul
Gość
a niby dlaczego tors miałby się wyprężać? hęs?monika1313m pisze:całowała i całowała.............tors mu się lekko wypręzył ......ups przepraszam ale mam ochotę dokończyć
możesz dokończyćjak chcesz, ale wtedy nigdy się nie dowiecie co było dalej ;P
Irlandia
Mama Kwietniowa 2006
No i nam się marul obraził...
Niedobrze!
Dziewczyny musimy trochę odpuścić, bo już nic się nie dowiemy... A ja chcę wiedzieć CO Z TYM TOKAJEM ???
Niedobrze!
Dziewczyny musimy trochę odpuścić, bo już nic się nie dowiemy... A ja chcę wiedzieć CO Z TYM TOKAJEM ???
no popatrz...a to sa zwierzenia o Węgierce...Irlandia pisze:No i nam się marul obraził...
Niedobrze!
a marul to chyba na poczekaniu to wszystko wymyśla.... bo jakby CHCIAŁ to by juz dawno nam się zwierzył!
M
marul
Gość
minozka pisze:a marul to chyba na poczekaniu to wszystko wymyśla.... bo jakby CHCIAŁ to by juz dawno nam się zwierzył!
jak się mam zwierzyć skoro się cały czas ze mnie naśmiewacie?
"Podsyciła moje chucie widokiem swego alabastrowego ciała, skusiła usta wiśniowymi ustami i... wyjęla z kieszeni nóż. Grożąc odebraniem mi życia przetrząsnęła kieszenie.. za krzakami zamajaczyła w księżycowej poświacie sylwetka dzikiej gęsi na którą (nie bacząc na grożące mi niebezpieczeństwo) wskoczyłem i odleciałem... lotem do Polski bliżej
Tylko POLKI mają najwięcej "witaminy" ;D
Tylko POLKI mają najwięcej "witaminy" ;D
Mamuska
mama Maciaska i Meduzki!
minozka pisze:a marul to chyba na poczekaniu to wszystko wymyśla.... bo jakby CHCIAŁ to by juz dawno nam się zwierzył!
no oczywiście, że wymyśla! Myślałam, że to jest jasne od początku także dla Was... A tak swoją drogą to Marul nigdy by się nie zwierzył, bo jest najbardziej zamkniętym w sobie człowiekiem jakiego znam
M
marul
Gość
Mamuska pisze:no oczywiście, że wymyśla! Myślałam, że to jest jasne od początku także dla Was...
Dobrze, że Ona tak myśli, bo ja z tą Węgierką, to wiecie... w końcu był ten Tokaj Aszu 5... i w ogole...
reklama
Irlandia
Mama Kwietniowa 2006
Mimozka to ja się dołączam i dodatkowo propnuję się obrazić NIEODGNIEWALNIE! Houk!
A tak wogóle to miały być "Zwierzenia" a nie "Wymysły", marul nie spisujesz się...
A tak wogóle to miały być "Zwierzenia" a nie "Wymysły", marul nie spisujesz się...