reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Na imię mi BUNTOWNIK

reklama
Jak miło, że nie tylko Niko czasami protestuje przy jedzeniu :-D, ale bez kolacji jeszcze spać chyba nie szedł :no:, jak nie kanapki to trochę kaszy obowiązkowo :tak:.

kasza poszła w odstawke juz dawno. Poza tym to juz brak mi pomysłów na wymyslanie ciekawych posiłków, zwłaszcza, ze moja Julka to taki fusyt wybredny co nie wiele rzeczy lubi, obecnie najchetniej jadłaby kabanosy, albo kiełbase swojska:-D

Emilka ostatnio jest fanką sera żółtego. Poza tym może nie istnieć nic. Nawet ulubione mięsko.

U nas tez serek bije wszystko. Tylko my robimy rulonik serek wedlinka i zawijamy w rulonik bo niestety kanapki z chlebkiem sa be no i teraz Hubcio krzyczy mama lulonik.

reklama
Do góry