MamaAntosia
Antosiowo-Alutkowa :)
Ja jak sobie przypomne jakie numery odwalałam,to mi sie słabo robi... ja to sie dopiero pod koniec studiow "uspokoiłam"... tzn. jak zaciążyłam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
:-):-):-) :-) :-) :-) :-) :-)boshe
I sie dziwia ze dzieci buntowniki
U nas dokladnie tak samo, jezeli postanowi ze nie bedzie jesc to nie jestesmy jej w stanie wcisnąc nawet małego kęsa, wobec czego Jula czasami chodzi spac bez kolacjiU nas jedzenie to jedyna rzecz, przy której wymiękam... jak sie uprze, to nie zje i nie ma mocnych
U nas dokladnie tak samo, jezeli postanowi ze nie bedzie jesc to nie jestesmy jej w stanie wcisnąc nawet małego kęsa, wobec czego Jula czasami chodzi spac bez kolacji
u nas to samo, i prawdę mówiąc jakos już sie tym nie przejmuję- ja tez jak nie jestem głodna to nie jemU nas dokladnie tak samo, jezeli postanowi ze nie bedzie jesc to nie jestesmy jej w stanie wcisnąc nawet małego kęsa, wobec czego Jula czasami chodzi spac bez kolacji