K
konto usuniete
Gość
tynka nie rozwalaj mnie od rana prosze cieAga a teściowa ma neta ;-)
aaga no zazdroszcze tesciowej:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
tynka nie rozwalaj mnie od rana prosze cieAga a teściowa ma neta ;-)
... moja ma... dlatego tak mało o niej piszęAga a teściowa ma neta ;-)
ciekawe jakie my będziemy w przyszłości pod tym względem. póki co obiecałam sobie szanować prywatność moich dzieci, ale co mi na starość do łba strzeli, kto wie....Wy się cieszcie, że moja mama nie jest Waszą teściową. Uzależnienie od kompa, wyśledzi wszystko.
Hehe, moja nie czyta BB, tak tylko zażartowałam, raczej gra w różne gry online. Ale już się kiedyś pytała, jak się wchodzi na to moje forum. wcale bym się nie zdziwiła, gdyby zaczęła pisać, no i oczywiście czytać co ja piszę.ciekawe jakie my będziemy w przyszłości pod tym względem. póki co obiecałam sobie szanować prywatność moich dzieci, ale co mi na starość do łba strzeli, kto wie....
Tynka, z tego właśnie powodu, co napisałam u góry NIE. Choć w sumie nie mam nic do ukrycia, a zawsze co dwie sindi to nie jedna. Będzie za mnie pisała jak będę w pracy.Sindi to może zaproś mamę na forum ;-)