reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mysl o porodzie

reklama
no to Megusek bierz się do roboty, bo jak mnie jutro popędzą w szpitalu to będę tą która złamie zasadę, chyba, że się na usg pomylili i urodzę chłopaka :)

Goralka przeciez wiesz jak bardzo juz chce! :-)
A ja dzis mialam usg w szpitalu. Zupelnie mnie to zaskoczylo, po 40 min lezenia na ktg polozna wyslala mnie do dr i ten mi zrobil porzadne usg, pobadał wzdluz i wszerz dzidzi i powiedział ze cos sie zaczyna i ze wszystko ok. Kazał stawic sie na ktg we wt no chyba ze by cos sie dzialo.... oby :-)

Dziewczyny jak u nas to rozdwajanie ciezko idzie juz 20a nas 1/3 dopiero poszla na macierzynski ile na grudzien przejdzie?? a co do ciaglosci plci to faktycznie fajnie bylo by ja zachowac ktora teraz w kolejce...?! a co z bociankiem nic nie pisze co i jak w szpitalu?!!:dry:

W klejce Goralka...ciekawe co u niej. Dzis miala chyba isc do szpitala. Bocianek mozliwe ze juz urodzila o sporo po terminie. Teraz Ty Lucy!

No walsnie ta nasz Goralak tez gdzies odleciala z terminem i chyba Nineczka tez juz po?!! ach te dzieciazczki czy wiedza ze teraz pogody nie ma czy co??? ze tak im nie spieszno??:confused:

a mowili ze sniegu nie bedzie w list wiec neih sie nasze dzidzie zastanowia zanim sniegi nas zastana!!!
Moj maz dzis poszedl po tyg l4 do pracy. Pewnie go tam zarzucaja pytaniami "co TY tu robisz? jeszcze nie na opiece? ;-)"

i jak tu to wytrzymac ciagle pytania czy juz a ja teraz zakazalam sie pyatc bo zapeszaja !!! kiedy urodzisz?? albo dlaczego tak dlugo?? cholera skad ja mam wiedziec??? wiec wyobrazam soebie co Twoja Polowica dzis przechodzi !! chyab ze jest wyjatkowo wytrzymalay mnie zeszly tydzien wykonczyl......:elvis: :elvis: :-)

reklama
Moja polowa jest dzielna :-) nawet odpisuje na smsy do mnie od mojej slubnej swiadkowej ktora za cholere nie moze zrozumiec mojej prosby zeby nie pytac tylko czekac na wiadomosc. Tez zakazalam ludziom pytac. I tylko moja mama dzwoni co dwa dni i pyta "no i gdzie jestes?" ale na nia sie nei zloszcze ;-)

Do góry