reklama
Goralka przeciez wiesz jak bardzo juz chce! :-)
A ja dzis mialam usg w szpitalu. Zupelnie mnie to zaskoczylo, po 40 min lezenia na ktg polozna wyslala mnie do dr i ten mi zrobil porzadne usg, pobadał wzdluz i wszerz dzidzi i powiedział ze cos sie zaczyna i ze wszystko ok. Kazał stawic sie na ktg we wt no chyba ze by cos sie dzialo.... oby :-)
A ja dzis mialam usg w szpitalu. Zupelnie mnie to zaskoczylo, po 40 min lezenia na ktg polozna wyslala mnie do dr i ten mi zrobil porzadne usg, pobadał wzdluz i wszerz dzidzi i powiedział ze cos sie zaczyna i ze wszystko ok. Kazał stawic sie na ktg we wt no chyba ze by cos sie dzialo.... oby :-)
Dziewczyny jak u nas to rozdwajanie ciezko idzie juz 20a nas 1/3 dopiero poszla na macierzynski ile na grudzien przejdzie?? a co do ciaglosci plci to faktycznie fajnie bylo by ja zachowac ktora teraz w kolejce...?! a co z bociankiem nic nie pisze co i jak w szpitalu?!!
i jak tu to wytrzymac ciagle pytania czy juz a ja teraz zakazalam sie pyatc bo zapeszaja !!! kiedy urodzisz?? albo dlaczego tak dlugo?? cholera skad ja mam wiedziec??? wiec wyobrazam soebie co Twoja Polowica dzis przechodzi !! chyab ze jest wyjatkowo wytrzymalay mnie zeszly tydzien wykonczyl...... :-)
reklama
Moja polowa jest dzielna :-) nawet odpisuje na smsy do mnie od mojej slubnej swiadkowej ktora za cholere nie moze zrozumiec mojej prosby zeby nie pytac tylko czekac na wiadomosc. Tez zakazalam ludziom pytac. I tylko moja mama dzwoni co dwa dni i pyta "no i gdzie jestes?" ale na nia sie nei zloszcze ;-)