wiecie kiedy to terminow nie bylo jak milabyc porod to byl; jak nie to nie.. taka wersja mamy ze sie czaekalo nic o lozysku wodach nie owili skurvcze sie zaczely to sie zaczol porud przychodzila akuszerka albo jak ktos dobrze trafil to szpital...
reklama
dorotak
Fanka BB :)
No właśnie, mi też lekarz wmawiał że na pewno przed terminem i co?? i du....a, tzn jeszcze dwa dni, ale się nie zapowiada . Po prostu dzidzi wie kiedy ma wyjść i już, niech się jeszcze dogrzeje u mamy w brzuszku i jak będzie gotowe to da znać .
no teraz pola monika lub goralka bo one maja dziewuszki a pozniej ja dorotka bo my z chlpakami no to musimy sie ustawic w kolejce dzisiaj juz chyba z desperacji liczylam kiedy moglam zajsc i wyszlo ze moge urodzic dopiero gdzies 25 mam nadzieje ze nie w grudniu bo juz pomalu cierpliwosci mi brak
Pola 30
Fan(ka)
Wczoraj po raz pierwszy od 17.00 do 20.oo miałam regularne skurcze w dole brzucha. tak się ucieszyłam, że to już. Ale na razie cisza. Noc przespałam i nic. A tak się nastawiłam, że to dzisiaj. I data wiliczona i kolej na dziewczynkę...Ech...Może lodówkę umyję, albo seria ćwiczeń..Chce dzisiaj, buuuuu!!!
reklama
Moje objawy wieczorem zanikly i sie wkurzylam. Ale nad ranem znow sie pojawily i sa nadal, maz pojechal do pracy....moze niedlugo bedzie musial wrocic ;-) zobaczymy jak sie szybko beda skurcze rozkrecac.
Pola to co? rodzimy dzisiaj? :-)
Pola to co? rodzimy dzisiaj? :-)