Hej! Ale upał!!!!
Noce ciężkie, bo chłopaki nie wiedzieć czemu się budzą :/
Dni na dworze, wieczory na prasowaniu itp.
Byłam dziś u fryzjera obciachać grzywę, bo już mi do oczu wchodziła.
Poza tym problemy z bankiem, wypłatą, zusem, skarbówką, palantami – standard
Magdo cieszę się, ze się lepiej czujesz
na temat chustowania – nie robiłam tego, a żałuję. Jednak kiedy chłopcy byli mali, bardzo mało siedziałam na necie, a u nas w mieście nie jest to rozpowszechnione, ale przy trzecim dzieciaczku na pewno spróbuje!!!!!!!!!
cieszę się, że zakupy się udały i doceniasz karmienie butelką
przypomniałam sobie, że w ciąży wiele rzeczy mi się podobało, ale też nie kupowałam, bo cholernie drogie i na długo by nie starczyło
szybko się odważ i korzystaj z podwójnego wózka, bo później będziesz płakać, ze chłopaki już wyrośli
Ja też jestem cały czas
Jestem w szoku jaki w domu spokoj.Kuba wlasnie wstal po 3 godz i teraz sie bawi a Wiktor budzi sie tylko na butle i zasypia z powrotem.Poprasowalam,zrobilam obiad i
normalnie mi sie nudzi
mnie w sierpniu czeka szczepienie obydwóch.dopiero bedzie koncert!!!!
Dziewczę, nawet nie wiesz jakie masz szczęście, ja dopiero zaczęłam się nudzić jak chłopaki mieli 2 i 3 latka
co do szczepień, to zawsze chodziłam z dwójką naraz, bo tak prościej było. Oczywiście z A, bo sama bym ich nie ogarnęła
Nickie, to może być 3dniówka, a zielone kupy od gorączki... no i jeszcze tyle zębów naraz.... 3mam kciuki!!!! i jak tam wyniki???
Tak bardzo chciałabym mieć jeszcze jedno dziecko... I tak pozytywnie, ale zazdroszczę, że masz w domu takie maleństwo. Ten czas tak szybko ucieka. Kurcze aż krew człowieka zalewa, że zamiast na rodzinie musi myśleć tylko o kasie, kasie, kasie. A raczej o jej braku. Tyle lat było z kasą ok, że zaczynam być wściekła i sfrustrowana, że muszę uważać na każdy grosz....
Jezu, jak ja Cie rozumiem..... smutne
Lizo nie jesteś sama... ja od kilku dni na środkach przeciwbólowych, bo głowa pęka od problemów ;/
3mam kciuki za Mikołaja, aby gorączki do szczepienia nie dostał
witaj
ramari, kolejna mamo dwóch chłopców!!!!
zaglądaj często i pisz dużo
Emilio oczywiście, ze to możliwe, ze młodsza zazdrosna o starszą
musisz przetrwać Kochana
Julisiu jak tam Mili? Od czego gorączka? Całuje mocno!!!
nareszcie
Black!!!! nawet nie wiesz jak tęskniłam!!!!!
a ile razy dzwoniłam, tylko, ze poczta mnie witała... Dawaj znać kiedy planujecie Borówno, to coś wymyślimy
gratuluję decyzji o studiach
na nocnik jeszcze nie miej ciśnienia, bo Młoda ma czas!!!!
witaj
na-tusko bardzo Ci współczuję i nawet nie napiszę, że wiem co czujesz, bo nie wiem... najtragiczniejsze w tym wszystkim jest, ze miała takie malutkie dziecko