Witam Was porannie po kolejnej ciężkiej nocy.
Po pierwsze i najważniejsze
na-tuska wszystkiego najlepszego dla Emilki na roczek. Przede wszystkim zdrówka, zawsze dobrej zabawy (choć z tak mobilną mamą, to nuda jej raczej nie grozi), no i grzecznych rodziców
.
I trzymaj się, bo pewnie nie jest Ci łatwo.
maks_olo wyniki Aśka ma świetne. NAwet CRP nie jest podwyższone. NAsz pediatra mówi, że to była wirusówka. No i nawet pojawiła się wysypka, wygląda to jak potówki i najbardziej wysypało jej buźkę i szyję. Mi się kojarzy że Kacper miał wysypane całe ciałko, a brzuszek najbardziej, więc nie jestem pewna, czy to rzeczywiście trzydniówka. Jest taka duchota i wilgoć w powietrzu, że to i potówki mogą być. Ale gorączka przeszła, dziecko znowu żwawe. Czekamy...
Łatwo jest nie patrzeć na ilość zer na koncie, jak starcza na podstawowe potrzeby, zwłaszcza dla dzieci, którym chciałybyśmy dać wszystko. Gorzej, jak trzeba się zastanawiać co dać dzieciom jeść, bo kasy brak. Moja mama była ze mną i moją siostrą w takiej sytuacji i teraz mogę powiedzieć, że rozumiem, co ona wtedy przeżywała. Ale jest jedna święta prawda. Mimo problemów, jakie mamy, patrzę na te swoje dzieciaczki i jestem szczęśliwa. Że są zdrowe, że są takie broje, że potrafią się już razem bawić.
Trzeba doceniać to, co mamy, bo prawdopodobnie to są najpiękniejsze chwile w naszym życiu.
MIłego dnia dziewczyny