reklama
Basia_one
Multimama ;)
Witaj Verita nic sie nie martw, bedzie dobrze
Liza
Fanka BB :)
Verita witaj no dlugo synek byl jedynakiem
To u mnie jedynie roznica rok i 3tyg takze 17mies to juz troszke wiecej ;-)
To u mnie jedynie roznica rok i 3tyg takze 17mies to juz troszke wiecej ;-)
Basia_one
Multimama ;)
Witajcie, u nas leci jak co dzien. Synek znow wysypany caly buzka, brzuszek i plecy Ponad miesiac juz na pepti, powoli diete rozszerzam. Dzis zjadl sporo domowej zupki, bo sloiczkami troche gardzi.
W poniedzialek kupilam synkowi ubranko na chrzest, corci sukienke i bolerko. Dzis dokupilam im pizamki i synkowi bluze ze spodenkami, bo on juz taki duzy jest ze nosi ubranka na 74.
Wreszcie sobie kupilam dwie pary spodni i biustonosze:-) niedlugo jedziemy do PL na urlopik, wiec troche z rodzina pobedziemy i dzieci przebadaja specjalisci.
Pozdrawiam was.
W poniedzialek kupilam synkowi ubranko na chrzest, corci sukienke i bolerko. Dzis dokupilam im pizamki i synkowi bluze ze spodenkami, bo on juz taki duzy jest ze nosi ubranka na 74.
Wreszcie sobie kupilam dwie pary spodni i biustonosze:-) niedlugo jedziemy do PL na urlopik, wiec troche z rodzina pobedziemy i dzieci przebadaja specjalisci.
Pozdrawiam was.
Anisen
kochamy Cię mocno
miałam od lekarza gina nakaz odstawienia dziecka od piersi zaraz na pierwszej wizycie. powiedział że karmienie moze stymulować wydzielanie oksytocyny i wywołać w konsekwencji poronienie
Motylla
Ja karmiłam do 5 miesiąca ciąży.Mam pytanie. Czy któraś mama będąc w ciąży karmila piersią?
Anisen
kochamy Cię mocno
nie polecam karmienia jeśli były wcześniej jakies problemy z ciąża. wlaśnie moja przyjaciolka poroniła w 13 tygodniu i nie moze sobie podarować ze nie przestała karmić
V
villandra8
Gość
Mam pytanie. Czy któraś mama będąc w ciąży karmila piersią?
Mi lekarz jak najbardziej pozwolił - karmiłam do 3 miesiąca, potem synek sam zrezygnował.
Nie wykluczam, że po porodzie będę karmić znowu dwójkę (jeśli syn będzie chciał wrócić na cyca, to mu po prostu pozwolę - tak myślę, a co zycie pokaże....)
A tak w ogóle, to witam, choć nie wydaje mi się, żebym była w stanie zagościć tu na dłużej (w sensie ogarnąć kolejny wątek) - już i tak na wszystko brakuje mi czasu.
Ale trafiłam tu w poszukiwaniu porad na temat wózka (z tym, że jeszcze nie miałam czasu dokładnie się zagłębić we właściwy wątek).
U mnie będzie różnica 19 miesięcy, ale rocznikowo rok po roku
reklama
Motylla
Witam. Wszystkie moje chlopaki spia, Krystek spi u nas w lozku odkad mial rewolucje brzuszkowe, wymiotowal kilka dni i biegunke mial ale na szczescie pil i w miare jadl, dobrze ze mu juz to przeszlo. A teraz chorubsko do mnie dotarlo boli mnie gardlo i meczy suchy kaszel.
Witaj:-) Miedzy moimi chlopakami tez jest 19 miesiecy, a rocznikowo rok po roku;-)Mi lekarz jak najbardziej pozwolił - karmiłam do 3 miesiąca, potem synek sam zrezygnował.
Nie wykluczam, że po porodzie będę karmić znowu dwójkę (jeśli syn będzie chciał wrócić na cyca, to mu po prostu pozwolę - tak myślę, a co zycie pokaże....)
A tak w ogóle, to witam, choć nie wydaje mi się, żebym była w stanie zagościć tu na dłużej (w sensie ogarnąć kolejny wątek) - już i tak na wszystko brakuje mi czasu.
Ale trafiłam tu w poszukiwaniu porad na temat wózka (z tym, że jeszcze nie miałam czasu dokładnie się zagłębić we właściwy wątek).
U mnie będzie różnica 19 miesięcy, ale rocznikowo rok po roku