reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

MULTIMAMY - wątek główny

Witajcie :)) dawno mnie nie było bo praca, praca, praca i nie tylko. Podczytuje Was ale nie miałam czasu coś mądrego napisać ;)
Agnieszka Z karmieniem tak jest że ok 50% to nastawienie a reszta inne czynniki. I to od Ciebie powinno zależeć co wybierzesz a nie od kogoś innego. Chcesz butelkę, pierś wszystko ok :)) ja oboje karmiłam cycem, Kingę do 11 miesiąca Kubę do roku i 5 miesięcu - kuba sam sie odstawił. Chciałam, karmiłam. Jakbym nie chciała to na pewno bym wybrała butelkę i też by było dobrze :))) Szczęśliwa mama to szczęśliwe dziecko :)

A u nas sie pozmienia jeszcze wiecej. Będziemy mieć trzecie maleństwo. jeszcze wcześńie, ale już wiem ze będzie, przedwczoraj beta 260 :)
Dopiero 22 maja na wizytę ;) a śnią mi sie bliźniaki ;) podobno po antykoncepcji to nie takie rzadkie.

Buziaki

reklama
Hej :-),
wreszcie weekend... jestem padnięta... w czwartek w nocy Mati wymiotował, do 2 nie spał, a ja o 6 już do pracy... teraz Natala to samo... nie wiem, czy jej coś zaszkodziło, czy jakiś wirus? :eek::confused2: pogoda się zepsuła, szkoda, że słońca nie ma, choć zbytni upał też mnie męczy... mogłoby być tak ze 20 stopni i by było OK

planów specjalnie na weekend nie mamy... remont pożera cały czas (i pieniądze:sorry:), dobrze, że przynajmniej efekt końcowy zrekompensuje wszystko :tak:

za tydzień idziemy na Komunię...

no, to by było na tyle...

Anisen, gratuluję ciąży... a Kuba ile ma lat? Staraliście się o trzecie?

Basia, widziałam na fb Mateuszka, spory chłopak, już ponad 8 kg... gratuluję :-) no i kolejny miesiąc zleciał...:tak:

Kubuś ma rok i 8 miesięcy.
trzecie, ostatnie wymarzone i ze stranek :) Chcieliśmy 3 bąbli a po 40 już bym sie nie zdecydowała na dziecko - za dużo czynników które mogą namieszać.
Jedyne co to mnie męczy zo zrobić z nianią bo mam naprawdę cudowną nianię , najwspanialszą na świecie

anisen :-Dno to super, u nas pierwsze ze starania a drugie z wpadki, ale moj maz woli mowic, ze z milosci hehehe tak czy inaczej ciesze sie, ze mam moje dwa bable, beda sie fajnie razem chowac, a nie wiem czy na drigie bym sie tak szybko zdecydowala. Narazie nie mysle o trzecim, raczej pozostaniemy przy dwojce, mamy parke i jestesmy happy. Wiadomo tez kwestia finansowa nam nie pozwala tu gdyz moj maz jest bezrobotny.
pysia ​no klocek z niego, rosnie i tyje o jej w tej gornej granicy z 300g tygodniowo, ehhh niedlugo dogoni siostre, Majcia wazy ledwo ponad 10 kg.

Witam. Dzieciaki właśnie powstawały, więc za długo nie popiszę. W niedziele byliśmy na żużlu, Krystek w połowie biegów usnął,:-D nawet nie przeszkadzał mu hałas tam panujący:tak:. Radek został u dziadków. Zmykam jakieś śniadanie robić:tak:, a później wybieram się z chłopakami na miasto.
Anisen: Ogromne gratulacje i spokojnych 9 miesięcy życzę:-):tak:

Anisen gratuluje trzeciego malenstwa :) podziwiam cię mnie przeraża dwojka maluszkow jak to ogarnę a ty oczekujemy trzeciego. Na kiedy masz termin?

reklama
Hej Liza co u Ciebie? Jak dajesz rade ze swoja trojca? U nas chyba sie zeby zaczynaja, Mateuszek zrobil sie nieznosny placze na okraglo i zwraca bo pcha raczki do buzi za gleboko.
Ja wracam do pracy 8 lipca :sorry2: Od tygodnia nie dziala mi pralka :dry: Wreszcie ktos przyjdzie ja jutro naprawiac. A tak to jakos leci...

Do góry