reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

MULTIMAMY - wątek główny

Witajcie :)) dawno mnie nie było bo praca, praca, praca i nie tylko. Podczytuje Was ale nie miałam czasu coś mądrego napisać ;)
Agnieszka Z karmieniem tak jest że ok 50% to nastawienie a reszta inne czynniki. I to od Ciebie powinno zależeć co wybierzesz a nie od kogoś innego. Chcesz butelkę, pierś wszystko ok :)) ja oboje karmiłam cycem, Kingę do 11 miesiąca Kubę do roku i 5 miesięcu - kuba sam sie odstawił. Chciałam, karmiłam. Jakbym nie chciała to na pewno bym wybrała butelkę i też by było dobrze :))) Szczęśliwa mama to szczęśliwe dziecko :)

A u nas sie pozmienia jeszcze wiecej. Będziemy mieć trzecie maleństwo. jeszcze wcześńie, ale już wiem ze będzie, przedwczoraj beta 260 :)
Dopiero 22 maja na wizytę ;) a śnią mi sie bliźniaki ;) podobno po antykoncepcji to nie takie rzadkie.

Buziaki

reklama
Hej :-),
wreszcie weekend... jestem padnięta... w czwartek w nocy Mati wymiotował, do 2 nie spał, a ja o 6 już do pracy... teraz Natala to samo... nie wiem, czy jej coś zaszkodziło, czy jakiś wirus? :eek::confused2: pogoda się zepsuła, szkoda, że słońca nie ma, choć zbytni upał też mnie męczy... mogłoby być tak ze 20 stopni i by było OK

planów specjalnie na weekend nie mamy... remont pożera cały czas (i pieniądze:sorry:), dobrze, że przynajmniej efekt końcowy zrekompensuje wszystko :tak:

za tydzień idziemy na Komunię...

no, to by było na tyle...

Anisen, gratuluję ciąży... a Kuba ile ma lat? Staraliście się o trzecie?

Basia, widziałam na fb Mateuszka, spory chłopak, już ponad 8 kg... gratuluję :-) no i kolejny miesiąc zleciał...:tak:

Kubuś ma rok i 8 miesięcy.
trzecie, ostatnie wymarzone i ze stranek :) Chcieliśmy 3 bąbli a po 40 już bym sie nie zdecydowała na dziecko - za dużo czynników które mogą namieszać.
Jedyne co to mnie męczy zo zrobić z nianią bo mam naprawdę cudowną nianię , najwspanialszą na świecie

anisen :-Dno to super, u nas pierwsze ze starania a drugie z wpadki, ale moj maz woli mowic, ze z milosci hehehe tak czy inaczej ciesze sie, ze mam moje dwa bable, beda sie fajnie razem chowac, a nie wiem czy na drigie bym sie tak szybko zdecydowala. Narazie nie mysle o trzecim, raczej pozostaniemy przy dwojce, mamy parke i jestesmy happy. Wiadomo tez kwestia finansowa nam nie pozwala tu gdyz moj maz jest bezrobotny.
pysia ​no klocek z niego, rosnie i tyje o jej w tej gornej granicy z 300g tygodniowo, ehhh niedlugo dogoni siostre, Majcia wazy ledwo ponad 10 kg.

Witam. Dzieciaki właśnie powstawały, więc za długo nie popiszę. W niedziele byliśmy na żużlu, Krystek w połowie biegów usnął,:-D nawet nie przeszkadzał mu hałas tam panujący:tak:. Radek został u dziadków. Zmykam jakieś śniadanie robić:tak:, a później wybieram się z chłopakami na miasto.
Anisen: Ogromne gratulacje i spokojnych 9 miesięcy życzę:-):tak:

Anisen gratuluje trzeciego malenstwa :) podziwiam cię mnie przeraża dwojka maluszkow jak to ogarnę a ty oczekujemy trzeciego. Na kiedy masz termin?

reklama
Hej Liza co u Ciebie? Jak dajesz rade ze swoja trojca? U nas chyba sie zeby zaczynaja, Mateuszek zrobil sie nieznosny placze na okraglo i zwraca bo pcha raczki do buzi za gleboko.
Ja wracam do pracy 8 lipca :sorry2: Od tygodnia nie dziala mi pralka :dry: Wreszcie ktos przyjdzie ja jutro naprawiac. A tak to jakos leci...

Do góry