reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

MULTIMAMY - wątek główny

Basia, udanej imprezki roczkowej... ani się obejrzysz, a sama będziesz roczek Mateuszkowi robić, a jutro on chyba miesiąc kończy... ;-):tak:

a my w robocie mamy mnóstwo roboty, wracam padnięta... jutro jakąś kontrolę mamy w szkole :eek: a ja jakaś podziębiona jestem :sorry2::dry:

Pochwalę się trochę rysunkami Mateuszka, ostatnio to tylko z Natasią rysują... Młodemu coraz lepiej idzie... wiadomo, siedzę z nim i pomagam, podpowiadam, bo kiedyś bez rąk ludzi rysował :eek::-(, ale on sam rysuje (ja mu tylko ptaka zrobiłam i jeża na rys. 4 - z karmnikiem), ale widać, że go to bardzo rajcuje :-D:tak:

Załączniki

• Clowni Mati.jpg
    Clowni Mati.jpg
    35,9 KB · Wyświetleń: 26
reklama
pysia - wow! jak na 4-latka to pięknie rysuje! jestem pod wrażeniem :-)
u nas w przedszkolu zabawa karnawałowa we wtorek, ale już na jednej byliśmy :-)

veronka-gratulacje ząbka!

Basia-to udanego weekendu! :-)

my dziś na wieczór też mamy plany, ale jeszcze nie wiem z kim dzieci zostawię i czy coś wogóle wypali :-D
a za tydzień jesteśmy umówieni ze znajomymi i ich dziećmi do sali zabaw połączonej z kawiarnią :-) nie mogę się doczekać, bo niektórych dawno nie widziałam. i powoli rozglądamy się za miejscówką na wakacje...

Veronka gratulacje zabka !
Dziekuje, dzis w sumie nic nie robimy, mielismy jechac do znajomych, ale tez w biznesowej sprawie, bo zamowilismy sobie mieso, no ale ze mieso ma byc dzis 20-21 lub jutro no to pojedziemy jutro. Musze dzis wyskoczyc po prezencik dla kolezanki Majci i z glowy.

Hej,
ja już po pracy, z weekendu nici przez tą imprezę, wcale mi się nie chce... (to może fajnie będzie:-D;-)) w pracy jakąś kontrolę mieliśmy, to też się denerwowałam, ale wyszło OK, głowa mnie boli, kiecka nie uszykowana, normalnie nie po drodze mi ta impreza :eek:

Veronka, gratuluję zębolka :-)

Dominika, miłej zabawy

Basia :-)

Dzieki dziewczyny za gratki :-)

Dominika jak tam plany wieczorne wypaliły ;-)? Gdzie chcecie jechać na wakacje?

Ja chciałabym do jakiegoś domku nad jeziorem/morzem żeby był całkowicie zagrodzony. Nie musiałabym wtedy non stop latać za dzieciakiami.

Dziewczyny a może macie namiary na coś fajnego, gdzie możnaby się wybrać z dwulatkiem i z roczniakiem i żeby nie zwariować :-D?

o ja chce takie same wakacje, z bezpiecznym mini placem zabaw, żebym nie musiała za dzieciakami biegać po jakiś niebezpiecznych zjeżdżalniach itp. w zeszłym roku byliśmy nad morzem, domek super itp. ale mini plac zabaw właśnie bardzo niebezpieczny, dziecko normalnie na zjeżdżalni nie mogło zjeżdżać więc niby teren ogrodzony i tak musieliśmy za nimi biegać.

człowiek uczy się na błędach, teraz napewno wybierzemy coś innego ale napewno nad morze. nad jeziorem domek mamy.

w ogóle już teraz będzie luz. w zeszłym roku młodszy jeszcze wszędzie zwiewał ale teraz już jest dobrze :-)

reklama
Witajcie, dzis mielismy objazdowy dzien, najpierw jedni znajomi, potem roczek. Pojadlam torta, Maja tez dzis miala upust, wiec zajadala ze stolu wszystko :-D
Syneczek byl grzeczny, ale wieczorem po kapieli troche rozdrazniony i plakal. Chyba za duzo wrazen jak na jeden dzien, szum tv z yputube zdzialal cuda i dziecie usnelo, a teraz i mama znika, do jutra !

Do góry