reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

MULTIMAMY - wątek główny

Basiula te bóle to pewnie po ciąży i porodzie, mnie znowu tak kręgosłup po pierwszym bolał, że nie mogłam chodzić. Pomogły masaże. Dobrze, że po drugim było ok ;-)
A no i jak teściówka jeszcze tylko 2 tyg to wykorzystajcie ją i odpowczywajcie ile sie da.

mgd no lajtowo nie jest, ale da się jakoś wszystko ogarnąć. Po jakimś czasie stwierdzisz, ze jedno to był luuuz ;-)

A u nas chorowania cd :baffled: tzn starszak już zdrowy, a z malą byliśmy znowu u lekarza, bo po tygodniu brania antybiotyku było wręcz gorzej no i dostała drugi antybiotyk :-(

reklama
Witajcie, bole troche mi przeszly, ale suplementuje sie i wapnem i magnezem. Musze sie tez ruszyc w koncu z domu, bo to pewnie tez od zasiedzenia.

U mnie narazie ok, ale synek odkad jest na mm to meczy sie z kupka, tzn kupki sa spoko, zolte i musztardowe, ale wychodzenie jest problematyczne, bo kupke poprzedzaja ok 2-3 godzinne brzuszkowe rewolucje. A najgorsze jest to ze jego kupa bierze nad ranem...:confused: I tak dzis od 4 z przerwami na spanko, o 6 zjadl i kupka dopiero kolo 9 sie pojawila. A dwa dni temu to rewolucja sie zaczela ok 4 rano i dopiero po 6 byl spokoj....:szok:

A nie zapisuje ci sie? Ja zawsze korzystam z tej opcji odtworzenia autozapisu. Czasami tez mi wcina posty, albo corka sie dorwie do ipada i cos namiesza jak pisze.

Hejka :)

Dziewczyny pierwsze lata z dzieciaczkami są ciezkie ale potem tak jak u mnie dzieciaki podrosna to jest ok :)
Dacie rade.

Ja nie mam w sumie czasu zagladac tutaj czesciej wiec wybaczcie... :)

Liza nie dziwie ci sie w koncu masz troje dzieci...:cool2: Podziwiam was potrojne mamuski.
U nas narazie spoko, dzis nocka przespana w miare, ale synek nad ranem znow u nas wyladowal bo w lozeczku kwekal. A tak z nami spal do 8:15 w sumie wstal razem ze starsza siostra.
U nas ladna pogoda, a mnie dzis glowa strasznie boli:confused2: zaliczylismy spacerek z dziecmi, Majcia sie wybiegala, a taz obiadek i moze corcia spac pojdzie.

No tak, teraz okres ferii. W koncu przestalo padac, moze slonca dzis nie ma, ale dosc cieplo jest, synek coraz mniej spi w dzien a wnocy to sie denerwuje ze musi w lozeczku :-D Teraz spi na dworzu juz chyba z godzine.

Dzis czeka mnie przespana noc, bo sprzedajemy dzieci babci, w sumie to zamienimy sie na sypialnie na 2-3 dni, babcia w nocy bedzie ogarniac dzieciaki, a my bedziemy spac...ja mam zamiar uszy zakorkowac i sie porzadnie wyspac. Musimy ja jeszcze wykorzystac, bo za 1,5 tyg wyjezdza.

Czesc dziewczynki,
Dawno mnie nie bylo,taka zalatana ostatnio jestem... Teraz z komorki pisze z pracy, wiec bez polskich liter.
U nas po staremu, Natalka ma troche katar,wiec jà w domu zostawilam, dobrze,ze narzeczona brata jest,to ja troche dopilnuje, U nas cieplo ale snieg spadl i jest chlapa
Weekend caly zalatany, w sobote na konferencji bylam w poznaniu,a wieczorem szlismy ma imieniny do mojej babci, niedziela nawet nie wiem, kiedy uplynela. A w ta sobote idziemy na zabawe karnawalowa, organizowana przez przedszkole :-)

Pozdrawiam wszystkich, i bratową jak zwykle;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Fajnie, ja sie wyspalam, humor dopisuje :-D
Zaliczylismy spacer z dziecmi. Obiad zrobilam. Teraz troche odpoczywam.
My w weekend tez mamy plany i to na 3 dni :-) A w sobote to idziemy na roczek do kolezanki.

Do góry