maks_olo
Kwietniowi Chłopcy :)
Hej Dziewczyny!!!!
Ale się dziś nasmażyłam naleśników ;p Mniam – chłopcy po 3 wszamali
Maksia wysłałam dziś do przedszkola, chociaż do drzemki, żeby chatkę ogarnąć
Chłopcy zadowoleni, nie objadłam się za bardzo
Sylwester? Zastanawiam sie czy wybrac Polsat czy Dwójke....
Szczęśliwego Nowego Roku Dziewczyny!!!!!
Ale się dziś nasmażyłam naleśników ;p Mniam – chłopcy po 3 wszamali
Maksia wysłałam dziś do przedszkola, chociaż do drzemki, żeby chatkę ogarnąć
Jak ja doskonale to pamiętam.... Oluś budził się co godzinę. Nic nie pomagało – trzeba było przeczekać. W desperacji podawałam mu ATARAX.Ja dzis oczywiscie znow mialam pobudke, najpierw maz wstal do corki o 1:30, zasnela na troche. Potem znow zaczela kwekac wiec ja wstalam i sie meczylam do 3 w nocy. Kolo 3 juz dalam jej jesc bo nie wiedzialam co robic, zmienilam pampersa. Wszystko nam sie zbieglo w jednym czasie, przyjazd babci, zeby, chodzenie. Nie wiem czy to nie przyczyna. Myslalam, zeby dawac jej nurofen ale sie troche boje, tak ja futrowac.
Super U nas starszak nie zauważył, że w domu jest braciszekStarszy synek nas bardzo zaskoczył. Robi "cacy, cacy" Emilkowi, daje buziaki, przytula. Uśmiecha się na widok braciszka, kochany jest.
Osobiście nie lubię Świąt, no a w tym roku już w ogóle.... Na szczęście szybko minęłydziewczyny jak minęły Wam święta. u nas dobrze, dzieci zadowolone z prezentów. czas aktywnie spędzony. fajny czas.
Chłopcy zadowoleni, nie objadłam się za bardzo
Współczuję!!!! Zdróweczka!!!!Synek pod krolówką leżał, wymiotował cały niedzielny ranek, potem biegunka, potem gorączka...chyba rotawirus.
Swego czasu były „wojny” na forum o szczepionki Ja osobiście nie szczepiłam.Nie szczepiliśmy, nie przekonuje mnie ta szczepionka, bo wiem, że i po niej dzieci chorują i to wcale nie zawsze jest tak, że przebieg jest łagodniejszy...
Maksa karmiłam piersią miesiąc, Olusia – tydzień. To nie dla mnieGizmowa no u mnie kp przy drugim dziecku też łątwiej poszło, chyba mama bardziej wyluozwana
Wyjęłaś mi to wszystko z ustDziewczyny, spokojnie jeszcze się nacieszycie raczkującym, biegającym, gadającym dzieckiem... Gizmowa, ciesz się malusim pachnącym bobo... fajniusie jest takie malutkie dzieciątko, choć potem też jest super, kiedy dzieciaki zaczynają rozumować, pytać, rozprawiać... nieraz takie zabawne teksty wychodzą ale każdy czas w życiu dziecka ma swój urok i niepowtarzalność... mi się czasem tęskni do tych czasów, kiedy dzieci były malutkie... więc wy korzystajcie
3mam kciuki!!!!!!Termin wywolania mam dopiero na 07.01.13 mam byc w szpitalu o 21, wiec jesli nic sie nie rozkreci wczesniej to synek bedzie z 8smego.
Owszem jest watek zamknięty, jestem tam moderatorem, ale są tez tam dziewczyny, które nie udzielają się tu i musiałabym się ich zapytać, czy się zgadzają, aby przyjąć nowe dziewczyny. Jak któraś chętna, to piszcie na priva. Albo możecie sobie założyć nowy wątek zamknięty i przyjąć do niego wybrane osoby.a tak w ogóle, to my mamy jakiś wątek zamknięty?
Uwielbiam kiedy koleżanki z jednym dzieckiem żalą się jak mają ciężko... a co my multimamy powiedzieć?no i powiem, że ten kto nie ma dzieci rok po roku nie ma zielonego pojęcia jak to jest. z jednym to jest luz. pewnie wiecie o czym mówię
Hehehe mam to samo długo moim dawałam, bo przerażał mnie bałagan i to powolne jedzenie Zaraz mają 4 i 5 lat i super jedzą samiJa się czyba boje tego bałaganu dookoła i wolę np zupę sama dawać, ale może powinnam usamodzielnać starszaka
Ja z kolei miałam odwrotnie – nie chciałam rozstać się z dzieciakami mimo, ze lekko nie było. Siedziałam z nimi w domu, aż Młodszy skończył 3 lata.Chyba chce poszukać kogoś do małej w nowym roku, chociaż na jakieś 4-5 godzin 3 razy w tygodniu, a ja z wieeeelką chęcią pójdę w tym czasie do pracy. Mam już dość siedzenia w domu. Kocham swoje dzieci ale lepiej funkcjonuje jak trochę od nich odpocznę
Sorkie, że tak zrzędzę, ale kto jak nie Wy mnie zrozumiecie
100 latek!!!!!!!!!!!witam się Sylwestrowo, z torcikiem urodzinowym mojego 4letniego synusia , proszę się częstować...
Sylwester? Zastanawiam sie czy wybrac Polsat czy Dwójke....
Szczęśliwego Nowego Roku Dziewczyny!!!!!