Basia_one
Multimama ;)
Ja jeszcze 3 tygodnie i ide na zwolnienie, bo juz mnie denerwuje ta moja praca. Powoli zaczynam obmyslac roczek mojej corci. Co kupic, upiec i jak dom udekorowac
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
z tą różnicą to jest tak że każda będzie miała swoje plusy i minusy ;-) i jak dla mnie ten najcięższy okres juz chyba za nami a teraz coraz więcej pozytywów będzie można znaleźć takich jak wspólne zabawy i siostrzana/braterska miłość. Dzisiaj na moje pytanie "czy masz przyjaciela?" Milenka odpowiedziała "Tak, Elizę mam" - serce rośnieZ perspektywy, tego, co się u nas dziś dzieje, dobrze rozumiem, co kiedyś miała na myśli Maks_Olo, pisząc, że tak mała różnica wieku nie jest chyba do końca wymarzonym scenariuszem ;-)
A powiedzcie Dziewczyny, co Wasze Dzieci lubią jeść?
Bo już zaczynam myśleć, że może złą dietę mamy, że mi Młody odmawia jedzenia obiadów.
Co gotujecie swoim Pociechom, żeby jadły ze smakiem?
i co wymyśliłaś z urodzinami? dawaj!Ja jeszcze 3 tygodnie i ide na zwolnienie, bo juz mnie denerwuje ta moja praca. Powoli zaczynam obmyslac roczek mojej corci. Co kupic, upiec i jak dom udekorowac
Sto lat dla ASI!!! ale juz duża dziewczynka, też nie mogę wyjść z podziwu a jak tam zdrówko, solenizantki?Muszę go jednak pochwalić, bo wczoraj był występ na dzień przedszkolaka. Dzielnie występował, mówił wierszyk, tańczył. Cały czas się przy tym uśmiechał. Miła odmiana po tych wszystkich histeriach, jakie do tej pory były na tego typu wydarzeniach. Przedszkole, jeśli chodzi o mojego syna, ma zbawienny wpływ.