reklama
Liza
Fanka BB :)
Sencilla w tym roku na taki zestaw ksiazek "bawię sie, ucze itd" na dwójke z dodatkową ksiazką dałam 260zl plus ksiazki dwie do religi 40zl i plus teraz dwie ksiazki do angielskiego to 117zl... i to na zerówke poszlo plus ubezpieczenie, zeszyty, bloki itd itp. 600zl tu poszlo na bank...
Veronka nie myśle ze Hania za rok do 1 klasy pójdzie a Danielek rok drugi zostanie w zerówce tak jak Hania teraz;-) jeszcze mamy wybór, no ale zobaczymy moze sie on ogarnie i pójdą razem?
niewiem sama jak to rozwiązac....
Dzieciaki spia od 20, a ja mam czas dla siebie :-) cisza, spokój :-)
O i gram sobie hehehe zabijam czas ;-) niech leci szybciej
Ciekawe jak tam reszta mamus multimam, nie odzywaja sie ostatnio...
Veronka nie myśle ze Hania za rok do 1 klasy pójdzie a Danielek rok drugi zostanie w zerówce tak jak Hania teraz;-) jeszcze mamy wybór, no ale zobaczymy moze sie on ogarnie i pójdą razem?
niewiem sama jak to rozwiązac....
Dzieciaki spia od 20, a ja mam czas dla siebie :-) cisza, spokój :-)
O i gram sobie hehehe zabijam czas ;-) niech leci szybciej
Liza a czemu czas ma szybciej lecieć ;-)?
Kurde przeginka z tymi książkami
A z posłaniem dzieci razem to też o tym myślałam, ale bałabym się chyba, że bardziej pilne będzie się uczyło i lekcje odrabiało a większy leser będzie przepisywać Chociaż bliźniaki chodzą razem i jakoś wychodzą na ludzi hehe
Sencilla to super, że dobrze radzicie sobie na obczyźnie :-)
No własnie, dziewczyny wracajcie
Kurde przeginka z tymi książkami
A z posłaniem dzieci razem to też o tym myślałam, ale bałabym się chyba, że bardziej pilne będzie się uczyło i lekcje odrabiało a większy leser będzie przepisywać Chociaż bliźniaki chodzą razem i jakoś wychodzą na ludzi hehe
Sencilla to super, że dobrze radzicie sobie na obczyźnie :-)
No własnie, dziewczyny wracajcie
Ostatnia edycja:
Liza
Veronka a no żeby mi sie w życiu ulozyło/poukładało to niech leci ten czas ;-) teraźniejszy stan jest wkurzający... chcialabym wiedziec juz wsio co i jak :-)
co do dzieci to mozliwe ale u mnie byloby odwrotnie ze Hania by pisała a Daniel spisywał zreszta Ona jest taka ze wolniej a dokladniej a Daniel odwrotnie - szybko i byle jak
Ide ubrac Mikołaja i na 8 dzieciaki do szkoly trzeba zawieźć niewiem czy ja czy rdzice beda jechac.... i niewiem czy z Mikim wtedy czy bez heh...
dzien jak codzien prawie
co do dzieci to mozliwe ale u mnie byloby odwrotnie ze Hania by pisała a Daniel spisywał zreszta Ona jest taka ze wolniej a dokladniej a Daniel odwrotnie - szybko i byle jak
Ide ubrac Mikołaja i na 8 dzieciaki do szkoly trzeba zawieźć niewiem czy ja czy rdzice beda jechac.... i niewiem czy z Mikim wtedy czy bez heh...
dzien jak codzien prawie
pysia25
Mama Natalii i Mateuszka
Cześć dziewczynki,
wpadam się tylko przywitać i mykam się szykować do pracy...
ostatnio zalatana jestem, jednak wakacje to dla n-la inna sprawa dziś pracuję do 16, w piątki do 16.45, więc w domu ok. 17 dopiero, ale dobrze, że praca jest, bo ostatnio miałam niecały etat :-( u nas nic nowego, w sobotę byliśmy na weselu, potem z dziećmi na poprawinach, fajnie było, dzieciaki w przedszkolu, choć ostatnio Natasia ma lekki kaszel, ale walczy dzielnie bez anty, więc jestem dobrej myśli, a Mati dostał bronchowaxon i też mam nadzieję, że choroby go w tym roku choć trochę ominą
dobra, kawkę idę wypić, papa:-)
wpadam się tylko przywitać i mykam się szykować do pracy...
ostatnio zalatana jestem, jednak wakacje to dla n-la inna sprawa dziś pracuję do 16, w piątki do 16.45, więc w domu ok. 17 dopiero, ale dobrze, że praca jest, bo ostatnio miałam niecały etat :-( u nas nic nowego, w sobotę byliśmy na weselu, potem z dziećmi na poprawinach, fajnie było, dzieciaki w przedszkolu, choć ostatnio Natasia ma lekki kaszel, ale walczy dzielnie bez anty, więc jestem dobrej myśli, a Mati dostał bronchowaxon i też mam nadzieję, że choroby go w tym roku choć trochę ominą
dobra, kawkę idę wypić, papa:-)
Veronka a no żeby mi sie w życiu ulozyło/poukładało to niech leci ten czas ;-) teraźniejszy stan jest wkurzający... chcialabym wiedziec juz wsio co i jak :-)
Liza a o to chodzi. Myślałam, żeby dzieci rosły, ale Twoje już przecież pewnie całkiem fajne. No to fakt niech czas leci. Trzymam kciuki, żeby poukładało się tak jak byś chciała:-)
A truskawki posadzone? dużo ich? W przyszłym roku bedziesz z nich miała trochę kaski
pysia nooo latem zawsze mówię, że chciałabym być nauczycielem Zdrówka dla dzieciaków.
My juz po pierwszym katarze, tzn starszak miał. Oby następny szybko nie przyszedł.
Dziewczyny a Wasze maluszki chorowały jak starszaki coś załapywały?
Julisia
Cześć dziewczyny, przygarniecie kropka ;-) wieki mnie tu nie było...
u nas całkiem dobrze. właśnie skończyliśmy malować mieszkanie, teraz sprzątanie i będzie miodzio. od poniedziałku znowu zostaję sama, znaczy się z dziewczynkami, bo mąż w delegację (nasiedział się w domu niesamowicie bo aż 2 tygodnie :/)) i znowu będziemy tęsknić ... poza tym przedłużyłam urlop wychowawczy do września 2013, więc odpoczywam ;-)
u nas całkiem dobrze. właśnie skończyliśmy malować mieszkanie, teraz sprzątanie i będzie miodzio. od poniedziałku znowu zostaję sama, znaczy się z dziewczynkami, bo mąż w delegację (nasiedział się w domu niesamowicie bo aż 2 tygodnie :/)) i znowu będziemy tęsknić ... poza tym przedłużyłam urlop wychowawczy do września 2013, więc odpoczywam ;-)
reklama
Liza
veronka no dokładnie moje to juz odchowane i "szkolniaki" bo Hania z Dnaielem do zerówki chodzą ;-)
A truskawek troszke wsadzilismy dla siebie mamy 5 rządków teraz. nie na sprzedaz bo czasu nawet na to nie bedzie bo mamy inne warzywa do ogarniecia na sprzedaż ;-)
Julitka witaj, jasne ze przygarniemy :-)
A truskawek troszke wsadzilismy dla siebie mamy 5 rządków teraz. nie na sprzedaz bo czasu nawet na to nie bedzie bo mamy inne warzywa do ogarniecia na sprzedaż ;-)
Julitka witaj, jasne ze przygarniemy :-)