reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

MULTIMAMY - wątek główny

dzieki Pysiu :-)

znalazłam dobre opracowanie o ospie (jakby kogoś interesowało), jest tam między innymi wytłumaczone, dlaczego nie powinno się smarować wszelkimi pudrami w płynie (co właśnie robie, bo taki preparat zaleciła mi farmaceutka i na opakowaniu jest napisane stosować przy ospie wietrznej :eek:).

reklama
katjusza podaj linka:-)
Hehe kazdy ma swoje zdanie na wszystko :-D zawsze i wszedzie ;-) hehehe\

U Hani w szkole ponoć ospa panuje;] ehhhh juz to widze zaospowane dzieci kolejno: Hania, potem Daniel, i Miki.... :eek: heh....

Witam wieczorowo!

U mnie urwanie głowy, żabki marudne, zajęć nie brakuje...
Widzę, że maks_olo trzyma nas w niepewności co i jak... ale chyba dobrze, że nie narzeka ;-) (albo nie da rady nawet po to wejśc, żeby ponarzekać ;-).

Oczywiście rozumiemy i czkamy na wieści.

Dużo zdrówka dla wszystkich chorusianych!

Hej

No pogoda sie popsula, siedzimy w domku od wczoraj poludnia ja nadrabiam czytaniem;PPP
Chlopaki sie bawią, łobuzuja... ehhh
Trzyma mnie przy zyciu to ze od piatku sloneczko i coraz cieplej :tak: :)

Hej Dziewczynki! Na razie nie odpisze Wam, bo czasu brak...

Teraz jestem w domu, bo Maksio chory i antybiotyk :/
Śpi biedaczek z gorączką.... :(

W pracy ogólnie daję radę. Na razie pracuje od 6:30 do 14:00. Daję radę odbierać chłopców i ogarnąć chatkę. Gorzej, ze zdążyłam zachorować na anginę, no i chłopaki chorują, więc musiałam wziąć opiekę... ale pracodawca się z tym liczył, bo na pierwszej rozmowie mówiłam, ze chodzi mi o pracę w godzinach nocnych, bo nie mam co zrobić z chłopcami....

Na weekend byliśmy u Dziadków. Teraz tez mieliśmy jechać, bo lekarzy mieliśmy umówionych, no ale z chorobami nie mamy raczej co jechać.....

Poza tym, A ma znowu coś z kręgosłupem... :/ całe życie pod górkę :/

Ogólnie pesymistycznie, bo pogoda do tyłka, wszyscy chorzy, więc nie ma się z czego cieszyć...

maks_olo - no to faktycznie Wam się nazbierało ale trzymaj się dzielnie i pamiętaj, że w przyrodzie musi być jakaś równowaga, więc po trudniejszych okresach zwykle przychodzi jakaś mała sielanka ;-) trzymam kciuki za pracę i za chłopaków, żeby się szybko pozbierali - no i za Ciebie, żebyś miała siłę to wszystko ogarnąć ;-)

nickie, julisia dzieki.
nickie na 30 wrzesnia termin, ale bylam u gina i szyjka miękka się robi. wszystko jak z Hesią, a ją urodziłam 26dni wcześniej,.

JULISIA złoty pomysł z tym basenem ;))))))))))

a ja od 3 dni w rozsyoce. ale dam rade.

antybiotyk zaczyna działać (po 3 dniach, najwyzsza pora ;))
brzuchol kopie jak wsciekły, Hesia z babcią na dworze.

odpoczywam i całuję was gorąco.
uważajcie na siebie ;***

reklama
Hej dziewczyny.U nas tez pogoda do du...y.Rano wyszlismy na spacer i tak nas wywiało,ze zaraz wracalismy:/U nas wszystko ok.Wczoraj mielismy male swieto(3 rocznica slubu),więc bylo bardzo sympatycznie:)
Męzuś dzisiaj na szkoleniu,wiec pewnie pozno zjedzie.Teraz chlopaki śpią a ja zaraz muszę wypić kawulca,bo coś mnie muli.
Niech juz wyjdzie raz a porzadnie to słonce,bo wypadaloby pogrillowac w weekend:)
Futurre-trzymaj się z tym brzuszkiem!Poglaszcz od ciotuni:)
mucha-nie wiem czy jeszcze zagladasz,ale pamietam,ze pytalas o wozek.Ja jest zachwycone moim Jankiem;-)Mimo,ze mam starsz model jest baaaardzo wygodny i nie wyobrazam sobie funkcjonowania bez niego!A co robisz z dziecmi od wrzesnia jak masz wrocic do pracy?
maks_olo-po raz enty zyczę szybkiego powrotu do zdrowia!!A takie godziny jak maz teraz nie bylyby lepsze od nocek?Tylko Tobie pewnie chodzi o to co by bylo w razie choroby co?Buziaki dla Was wszystkich!
Julisia-jak tam wychodne???

Spadam po tą kawe.Pozniej jeszcze pewnie zajrze.Milego dnia kochaniutkie!:-D

Do góry