Dominika81
Fanka BB :)
Liza - wkurzający stereotyp... niektórzy nie mogą uwierzyć, że ktoś chce mieć więcej dzieci z własnego wyboru, że go na to spać i uwielbia dzieci. niedawno - gdzieś chyba w październiku czy listopadzie bym artykuł w "Pani" włąśnie na temat dobrze sytuowanych rodzin wielodzietnych, promujący posiadanie dzieci, opisali tam kilka moich koleżanek i jednego kolegę mojego męża z którym gra w piłkę. Ale to kropla w morzu. myślenie niektórych jest mocno szufladkujące.
u mnie też rzucili w pracy hasłem, jak wróciłam z drugiego macierzyńskiego, coś w stylu, że teraz już dwoje dzieci to wystarczy
Ale będziesz miała luzik od września ;-) co ty kobieto z czasem zrobisz?
FutureMummy - u nas niby jest śnieg, ale na sankach się pojeździć nie da, bo padał moze ze 2 tyg temu, a teraz jest strasznie zmrożony. nic nowego nie napadało...
u mnie też rzucili w pracy hasłem, jak wróciłam z drugiego macierzyńskiego, coś w stylu, że teraz już dwoje dzieci to wystarczy
Ale będziesz miała luzik od września ;-) co ty kobieto z czasem zrobisz?
FutureMummy - u nas niby jest śnieg, ale na sankach się pojeździć nie da, bo padał moze ze 2 tyg temu, a teraz jest strasznie zmrożony. nic nowego nie napadało...