Anka_24 ja używałam chusty i bardzo sobie chwaliłam. Zakupiłam dopiero jak Nati miała od 2 miesiące ale przydała się i w domu-mała w chustę a ja odkurzanie przy czym ona zazwyczaj zasypiała mi w tej chuście ;-) no i na spacerach też się super sprawdzała.
reklama
Julisia
Fanka BB :)
Magda trzymaj się dzielnie i duuuużo zdrówka dla chłopaków!!!
Anka_24 ja sporo używałam/używam chustę i bardzo polecam! a co do kolek to niestety z doświadczenia wiem ze niewiele pomaga i trzeba to przetrwać dużo siły życzę
FutureMummy również zdróweczka zyczę!
the_white_one witam, gratuluję i zapraszam to pisania
mąż wrócił i zabrał nas do domu :-) wszędzie dobrze ale u siebie najlepiej.
Anka_24 ja sporo używałam/używam chustę i bardzo polecam! a co do kolek to niestety z doświadczenia wiem ze niewiele pomaga i trzeba to przetrwać dużo siły życzę
FutureMummy również zdróweczka zyczę!
the_white_one witam, gratuluję i zapraszam to pisania
mąż wrócił i zabrał nas do domu :-) wszędzie dobrze ale u siebie najlepiej.
the_white_one
Zaangażowana w BB
Czy któraś z was karmiła piersią będąc w ciąży? Ja nie wiem jak to rozwiązać i czy nie zaszkodzę bąbelkowi... a jednocześnie nie chcę małej mleczka odbierać. Chyba muszę się dzisiaj lekarza spytać.
W ogóle to nie bardzo wiem nawet w którym tygodniu jestem, bo nie miałam okresu po porodzie jeszcze. Pierwsza owulacja i od razu bingo Mieliśmy jakieś 5% szans na dzidzi i nie wierzyłam, że będziemy mieć takiego farta Ale wg moich obserwacji to jest chyba koniec 5 tc dopiero. Nie mogę się doczekać usg żeby to potwierdzić.
Nie wyobrażam sobie października... to będzie jakaś masakra W sumie ja z bratem jesteśmy rok po roku z lipca obydwoje więc moja mama ma wprawę w takich sytuacjach i mi może coś podpowie... Cieszę się że wam się udaje radzić sobie, jest to dla mnie optymistyczne. Pozdrawiam.
W ogóle to nie bardzo wiem nawet w którym tygodniu jestem, bo nie miałam okresu po porodzie jeszcze. Pierwsza owulacja i od razu bingo Mieliśmy jakieś 5% szans na dzidzi i nie wierzyłam, że będziemy mieć takiego farta Ale wg moich obserwacji to jest chyba koniec 5 tc dopiero. Nie mogę się doczekać usg żeby to potwierdzić.
Nie wyobrażam sobie października... to będzie jakaś masakra W sumie ja z bratem jesteśmy rok po roku z lipca obydwoje więc moja mama ma wprawę w takich sytuacjach i mi może coś podpowie... Cieszę się że wam się udaje radzić sobie, jest to dla mnie optymistyczne. Pozdrawiam.
LauLau
Heloł :-)
U nas niby miało być cieplej, a jest -16 a już liczyłam na spacerek ...
Julisiu, wszystkiego najlepszego dla Mili !!!
Anka, ja kupiłam chustę, jak starsza miała 3 m-ce i żałowałam, że tak późno !!! małą wsadziłam, jak miała niecałe 2 tyg, zaliczyła w niej niejeden spacer i kilka górskich wypadów :-) super wynalazek !!! i dobre uzupełnienie podwójnego wózka
the_white_one, gratulacje !!! fajnie, że mama ma podobne doświadczenia- na pewno będzie pomocna Z karmieniem nie pomogę, bo ja musiałam odstawić, żeby zajść w ciążę ;-) teraz jeszcze karmię i @ ani widu ani słychu ...
Magda, zdrówka dla chłopaczków !!! i sił dla Ciebie ...
Sencilla, Liza ... coraz bardziej podobają mi się Wasze 'trzecie' suwaczki
U nas niby miało być cieplej, a jest -16 a już liczyłam na spacerek ...
Julisiu, wszystkiego najlepszego dla Mili !!!
Anka, ja kupiłam chustę, jak starsza miała 3 m-ce i żałowałam, że tak późno !!! małą wsadziłam, jak miała niecałe 2 tyg, zaliczyła w niej niejeden spacer i kilka górskich wypadów :-) super wynalazek !!! i dobre uzupełnienie podwójnego wózka
the_white_one, gratulacje !!! fajnie, że mama ma podobne doświadczenia- na pewno będzie pomocna Z karmieniem nie pomogę, bo ja musiałam odstawić, żeby zajść w ciążę ;-) teraz jeszcze karmię i @ ani widu ani słychu ...
Magda, zdrówka dla chłopaczków !!! i sił dla Ciebie ...
Dominika81
Liza - ale super foto wstawiłąś w sygnaturkę :-)
fajne brzdące :-)
magda - zdrówka dla chłopaków! rozumiem jak się czujesz. ja wczoraj nie spałam i też miałam dzień do d....
ViKamcia - to nieźle Emma waży moi też byli duzi, ale w wieku 6 miesięcy wazyli coś ok 9kg, a potem przystopowali.
teraz Bartek waży ok. 11kg juz od jakichś 2 miesięcy.
Klocia, the-white-one - witamy!
Julisia - to prawda, w domu najlepiej ;-) ja też jestem domatorką ;-)
the-white-one - dasz sobie radę :-) na pewno! a z karmieniem to zapytaj ginekologa, bo czasami nie ma żadnych przeciwskazań i niektórzy karmią w ciąży prawie do końca, a czasami są przeciwskazania, bo karienie może wywołać skurcze.
JoL - chciałabyś sobie wstawić jakiś trzeci rozpędzasz się ;-)
Anka_24 - ja miałam nosidło ergonomiszne i też często korzystałam jeszcze korzystam :-) do husty jakoś nie miałam zacięcia, zeby wiązać...
Julisia sto lat dla MILI!!! :-)
fajne brzdące :-)
magda - zdrówka dla chłopaków! rozumiem jak się czujesz. ja wczoraj nie spałam i też miałam dzień do d....
ViKamcia - to nieźle Emma waży moi też byli duzi, ale w wieku 6 miesięcy wazyli coś ok 9kg, a potem przystopowali.
teraz Bartek waży ok. 11kg juz od jakichś 2 miesięcy.
Klocia, the-white-one - witamy!
Julisia - to prawda, w domu najlepiej ;-) ja też jestem domatorką ;-)
the-white-one - dasz sobie radę :-) na pewno! a z karmieniem to zapytaj ginekologa, bo czasami nie ma żadnych przeciwskazań i niektórzy karmią w ciąży prawie do końca, a czasami są przeciwskazania, bo karienie może wywołać skurcze.
JoL - chciałabyś sobie wstawić jakiś trzeci rozpędzasz się ;-)
Anka_24 - ja miałam nosidło ergonomiszne i też często korzystałam jeszcze korzystam :-) do husty jakoś nie miałam zacięcia, zeby wiązać...
Julisia sto lat dla MILI!!! :-)
Liza
Heja
Witam nowe mamusie!!! :-)
the_white_one ja piersia karmilam do przelomu 5-6mies ciazy z Danielem wiec narazie spokojnie mozesz karmic :-)
Jol a czemu coraz bardziej sie podobaja nasze trzecie suwaczki? chodzi ci o wiek starszych pociech? czy zaczynasz myslec o trzecim brzdacu
Julisia sto lat dla Mili!!!!!!!!!!!!
zaraz lecimy na spacer,wreszcie;-)
Milego dnia :-)
Witam nowe mamusie!!! :-)
the_white_one ja piersia karmilam do przelomu 5-6mies ciazy z Danielem wiec narazie spokojnie mozesz karmic :-)
Jol a czemu coraz bardziej sie podobaja nasze trzecie suwaczki? chodzi ci o wiek starszych pociech? czy zaczynasz myslec o trzecim brzdacu
Julisia sto lat dla Mili!!!!!!!!!!!!
zaraz lecimy na spacer,wreszcie;-)
Milego dnia :-)
Ostatnia edycja:
FutureMummy
Nieogarnięta mama dwójki!
witajcie nowe mamunie
ja tez mam termin na pazdziernik z moich obliczeń, ale jeszcze karty nie zakladalismy, wiec dowiem się dokladnie za 2 tygodnie.
smaram dalej.
julisia - mila to piękny skrót, bardzo mi się podoba. i sto lat zyczę maluniej.
my mowimy na naszą Hesia, lubię skróty.
dziś mała dokazuje, dostałam w papę przed chwilą eh....kochane dzieci :-)
ja tez mam termin na pazdziernik z moich obliczeń, ale jeszcze karty nie zakladalismy, wiec dowiem się dokladnie za 2 tygodnie.
smaram dalej.
julisia - mila to piękny skrót, bardzo mi się podoba. i sto lat zyczę maluniej.
dziś mała dokazuje, dostałam w papę przed chwilą eh....kochane dzieci :-)
Julisia
jeżeli nie ma żadnych przeciwskazań (np. plamień bo to ponoć częste przy karmieniu piersią w czasie ciąży) to jak najbardziej możesz karmić, najlepiej zapytaj się ginka na najbliższej wizycie. ja karmiłam Mili przez 4 miesiace ciąży i pokarm sam mi zanikł (ale ja miałam cały czas problemy z pokarmem a ciąża nasiliła to).Czy któraś z was karmiła piersią będąc w ciąży? Ja nie wiem jak to rozwiązać i czy nie zaszkodzę bąbelkowi... a jednocześnie nie chcę małej mleczka odbierać. Chyba muszę się dzisiaj lekarza spytać.
m.
u nas niestety też będzie bez spacerku :/mam już dość ciągłego siedzenia w domu, dziewczyny zresztą też.U nas niby miało być cieplej, a jest -16 a już liczyłam na spacerek ...
nie wiem co to jest ale ja też ostatnio miałam takie myśli, kolejna nieprzespana nocka otrząsnęła mnie na razie z nich ;-)
zazdraszczamy ;-) jak zdrówko?zaraz lecimy na spacer,wreszcie;-)
my wołamy na Milenę - Mili, Miluś, Milunia lub Milka (najczęściej) a ona na siebie woła Mimi :-)julisia - mila to piękny skrót, bardzo mi się podoba. i sto lat zyczę maluniej.
Hesia - ładnie, chociaż chyba bardziej mi się podoba po prostu Helenka.
ja to raczej włóczykij jestem ale swój domek zawsze ciągnieJulisia - to prawda, w domu najlepiej ;-) ja też jestem domatorką ;-)
Dziękujemy wszystkim ciociom z BB za życzenia :-)
pożyczam bo pięknie i odzwierciedla co czuję -
dwa lata temu... o tej porze... czas już nie istniał, a my we dwójkę trwaliśmy w bolesnym oczekiwaniu, świat się dla nas zatrzymał po to, by ruszyć z szaloną prędkością... 13.05 piękna godzina...
reklama