Witam dziewczyny.Wyjazd był beznadziejny jak zawsze nastroj zepsuł mój beznadziejny teść.Dziadziuś tak sie stęsknił za wnukami,ze przez 2 dni ich pobytu (od ponad 3m-cy!!!)był baaardzo zmeczony ich obecnoscią i chwilę przed naszym odjazdem zrobił mi jazdę jak ja dzieci wychowuje,ze ą takie głośne i co na to nasi sasiedzi !!!!Nożesz ku.....wa!!!!!!Po raz kolejny opadły mi cycki,szczeka i wzystko inne.Co za typ!!!!Myslałam,ze juz sie przyzwyczaiłam do jego tekstów,ale chyba nigdy nie zdzierże tego człowieka!!Jezuuu jak ja go nie......!!!Brrrr
A najgorsze,ze moj wpanialy maz nie zareagował w ogóle na cała sytuacje!!!Uspokajał nas tylko razem z tesiowa po czym tłumaczyli mi,zo ojciec taki jest i juz sie nie zmieni.Ostro było dziewczyny jak nigdy -mowie Wam
Wykrzyczalam mu,ze gó...o wie o wych.dzieci i mozemy go w ogole nie odwiedzać ani on nas.
Bufka-moj kuba zaczal chodzic w wieku 17 m-cy.Jezeli chodzi o spacery to wiekszy problem jet teraz kiedy on juz chodzi.Za cholere nie chce siedziec w wozku-zwlaszcza jak zobaczy jakis plac zabaw.Zawsze musze miec w zanadrzu jakąs bułkę albo soczek,zeby go przekupic:-
tak:
Nickie-super,ze wyjazd sie udał-zazdroszcze!!!Zgadzam sie z Dominiką,ze diagnozowanie takich schorzeń nalezy do specjalistow a nie jakiś doradczyń!I przestan wbijać sobie fazy.Z kacprem jest wszystko OK.Moja kolezanka jest przedszkolanką i mi powiedziała,ze dzieci o cechach przywódczych próbujA "rządzić" dopóki jakieś inne dziecko nie okaze się silniejsze.Tzn.jak Twój synek dostanie lanie od kolegi z grupy to wtedy zrozumie o co chodzi
Ocywiscie w duzym cudzysłowiu
Julisia- ja tez bardzo nie lubie sie rozpakowywac.A jezeli chodzi o wyjazdy do teciow (tylko takie teraz mamy) to nie lubię absoluitnie nic co z nimi związane
Jeszcze tylko musze przetrwac swieta u nich i przysiegam,ze nie pojade tam przez jakies pol roku!
na-tuska-co się stało kobitko???znowu cos?
Liza-jak HaNIA?Ucałuj ją od cioć!!!
prawie_powdojna-mamuska-bądz silna kochana.juz tyle wytrzymałaś!nie dołuj się,bo to w niczym nie pomoze.trzymam kciuki za Cibie i Twoich wszystkich panów
Dominika-Ty to masz robotę!Musi byc bardzo ciekawa?Podrozowanie,poznawanie roznych ludzi.Fajnie,fajnie:-)
maks_olo-co u Was?
mamaola-zdrówka dla maluchow!!!
Jak kogos pominelam to przepraszam!
A w ogóle dziewczyny to tym razem ja mam doła.Dopadł mnie ten moment,w ktorym mam poczucie,ze mnie przerosło to wszystko.To o czym pisala
maks_olo:mam dość,nie daję rady,nie przespałam ani 1 calej nocy od 5 m-cy,czasami żałuję (choć wiem,ze nie powinnam).Dzieci daja mi w kosc,jestem calymi dniami sama,siedze i rycze z nimi.Wiktorowi ida kolejne zeby,wiec sie drze.Kuba dopiero teraz zaczyna byc zazdrosny,wiec sa rozne akcje z tym zwiazana a ja ***** sama z tym wszystkim!!!!Wczoraj R wrocil do domu o 19 i jezcze z mandatem w reku.Wiktor dzis znowu wstał o 4 i teraz dopiero zasnal!!!Nie wiem jak Ty
Julisiu dajez radę z mężem na wyjezdzie i jeszcze z psem!!!!Chyba jestem za słaba na to wszystko:-(I jeszcze jak sie slyszy takie teksty tescia,ktory nie docenia niczego to....Ahhhh
Moze niech bnie czytają tego cięzarne,bo się wystraszą?;-)Przecież wczeniej im piasałam,ze nie jest tak źle