maks_olo
Kwietniowi Chłopcy :)
No i kurcze od rana się przymierzam - 100 LAT HANECZKO!!!!! ))
Dzień taki średni, bo pogoda do d**y :/ Jutro mam trochę załatwiania...
Pojawił się "problem" - lewa ręka mi cierpnie... mam mrówki... pobolewa... nawet w nocy :/ moja mama miała coś takiego i dopiero rehabilitacja pomogła :/ w środę idę do lekarza...
co do kolejki, to Maksio chciał taką plastikowa TOMICA, ale podejrzewam, ze Olek by ją połamał Myślę, ze Wiktor nie byłby zadowolony, bo to Mamusia musi nosić
co do dań ze słoiczka - moi chłopcy uwielbiali!!!! wszystko!!!!
graz z Szymusia, to chyba niezły urwis co?
Uczę chłopców od małego, ze dostają jeden duży wspólny prezent albo 2 mniejsze osobne i jak na razie to się sprawdza bo jak sobie przypomnę mojego chrześniaka, który na wszystkie urodziny i swięta dostawał masę zabawek, a tak naprawdę jedna go tylko cieszyła, to łapię się za głowę... On ma cały pokój w zabawkach, nawet jeszcze takie, które dostał jak miał 2 latka (a ma 7)... Moja siostra wydaje, wyrzuca po trochę, jak ten jest w szkole, bo inaczej to nie ma szans ;/
Dzień taki średni, bo pogoda do d**y :/ Jutro mam trochę załatwiania...
Pojawił się "problem" - lewa ręka mi cierpnie... mam mrówki... pobolewa... nawet w nocy :/ moja mama miała coś takiego i dopiero rehabilitacja pomogła :/ w środę idę do lekarza...
bardzo współczuję tak szybkich pobudek, ale pocieszę Cię, że mnie to też nie ominęłomaks_olo-kolejka super sprawa!ja tez sie powoli co dla czortom sprawić.Wiktorowi moze jakąś nianię co by go nosiła dzien i noc?Chyba to by mu najbardziej pasowalo:-)
Mi mamaa (mimo,ze super mamy układy) to samo gadała o tych zupkach:ze niedobre,mdłe i zesie nie dziwi,ze dzieci tego nie chca za bardzo jeść.Tez sie na nia zawsze o to wkurzalam,ale w sumie jest w tym coś,bo rzezcywiście niektore te dania są wstretne.
co do kolejki, to Maksio chciał taką plastikowa TOMICA, ale podejrzewam, ze Olek by ją połamał Myślę, ze Wiktor nie byłby zadowolony, bo to Mamusia musi nosić
co do dań ze słoiczka - moi chłopcy uwielbiali!!!! wszystko!!!!
całe szczęście, że to "tylko" wykombinowane 3mam kciuki, aby Ci odpusciładiagnoza jest taka ze ona sobie wykombinowała i wymusza ten dziwny stan jestem zadowolona mimo wszytsko bo sprawdziaąłm wiem ze nie jest to jakies chorobowe i boje sie ze skoro ona teraz jest w stanie wymyslec soboie takie metody zwracania uwagi to co bedzie pozniej robic???
graz z Szymusia, to chyba niezły urwis co?
Mamy Duplo farmę chłopcy uwielbiają szczególnie Olek. Jednak mamy całe pudło duplo, dlatego chcę coś innego, no i już dziś wypatrzyłam drewnianą kolejkę w TESCO i chyba jutro kupię jeszcze myślę czy nie kupić każdemy po chomiczku zhuzhu petsdla chłopaków taka kolejka to będzie strzał w dziesiątkę, moja Mili dostała taką małą kolejkę od prababci na roczek i jest zachwycona. ja juz mam pomysły na prezent dla dziewczyn - Mili dostanie zestaw Duplo farmę albo zoo, a Eli dostanie taką kulę z tinylove, a pod poduchę dostaną Teletubissie lub baranka Timmy :-)
Uczę chłopców od małego, ze dostają jeden duży wspólny prezent albo 2 mniejsze osobne i jak na razie to się sprawdza bo jak sobie przypomnę mojego chrześniaka, który na wszystkie urodziny i swięta dostawał masę zabawek, a tak naprawdę jedna go tylko cieszyła, to łapię się za głowę... On ma cały pokój w zabawkach, nawet jeszcze takie, które dostał jak miał 2 latka (a ma 7)... Moja siostra wydaje, wyrzuca po trochę, jak ten jest w szkole, bo inaczej to nie ma szans ;/