Liza
Fanka BB :)
Nie nie zrozumiałas mnie :-) ja gdybym mogla tez bym dzieci wysłała:-) wiem ze to swietnie rozwija i duzo dzieci sie uczą (widze to po Hani teraz bo zerówka teraz dla pieciolatków to jak przedszkole ) Mam małe porównanie, siostry córka chodzi drugi rok do przedszkola, jest w wieku Danielka, i widzac ją a Daniela to jedynie wiem ze onl nie ma takich fochów, i słow jakie czasem uzywaja przedszkolaki a tak to identycznie są rozwinięci, współpracują)co do przedszkola - wybacz, ale myślę, ze masz takie odczucia, bo nie masz porównania... też zawsze uważałam, ze najlepiej z mamą, dopóki nie zobaczyłam, jak fantastycznie przedszkole rozwija, jak wiele uczy, jak pomaga dziecku... pewnie gdyby Maks nie chodził przez rok do przedszkola, to nie czułabym takiego żalu...
Swoja drogą ponoc maja otworzyc przedskzole u nas i Danielka chciałabym od nowego roku puscic by sie przyzwyczaił bo od wrzesnia zerówka
A teraz nie mam zadnego przedszkola panstwowego ook, jak juz to płatne i nas na to nie stac.... i nie jest to moim priorytetem w tym momencie bo nie mam na to kasy poprostu :-) jak bym miala dzieciaki by poszly a ja bym pofrunela do pracy :-)
Co do obcasów ja tez zakladam od świeta, uwielbiam trub sportowy i tak ciagle chodze, na weselu chce sie odmienic troszke pokazac ze jestem tez zadbaną kobietą a nie tylko matką trójki dzieci ;-) moze mi sie to uda
Magda dzięki, dam zanc jak dojdzie!!! dzieki...:***
kolonoskopia? wrrrr brzmi strasznie....
Magda dzięki, dam zanc jak dojdzie!!! dzieki...:***
kolonoskopia? wrrrr brzmi strasznie....
Ostatnia edycja: