Hej laski.Melduje się i ja i składam Wam najlepsze życzonka z okazji naszego świeta!!!
Mój skarbeczek tak bardzo chciał jak najszybciej mamusie zobaczyc w dniu jej świeta,ze pobudkę urządził o 5 zwarty i gotowy do rozrabiania
I tak urzęduję z nim od świtu odgrzewając już trzeci raz kawę w mikrofali
Nickie-ja ducana też przerabiałam.w ciągu paru dni spadło mi 4kg,ale musiałam przerwać gdy się dowiedziałam o tej ciazy,ale mój M zrzucił na niej 12kg.O dziwo waga mu się utrzymuje.Fakt jest taki,ze żeby na niej odchudzić faceta trzeba stracić kupę kasy!ja się zadawalałam jogurtami ale on wciągał non stop pieczone mięso a to tanie nie jest:/Po porodzie znowu się za nią wezmę.Wezmę też pod uwagę dietę kopenhaską.Jest bardziej restrykcyjna,ale namawia mnie do niej koleżanka,która jest jej wielką fanka.zobaczymy
Julisia-w moim szpitalu jest to samo!podobno jest tyle rodzących,ze po porodach kładą dziewczyny na ginekologii,ale bez dziecka
tam to dopiero nikt nie chce trafić!mam nadzieję,ze fakt,ze mam tam "swojego"lekarza jakoś mi pomoże.a wypisać to na pewno bym sie bez dziecka nie dała!!!!
Nikolajda-witam serdecznie!
ja będę miała taką samą róźnice wieku między chłopakami
Emilia-to narobiłaś wszystkim smaka tymi krokietami!!
Ja też dosyć częto robię,ale w wersji ruskiej(nadzienie jak na pierogi) lub meksykańskiej(z mięsem mielonym i czerwoną fasolą na ostro).
Agata-ja na chrzciny miałam ołówkową spódnicę do kolan i do tego tunikę.kup coś praktycznego,zeby nie wisiało bez sensu w szafie.nie patrz na modę tylko na to co Tobie się podoba.fotkę jeździka wkleję jak już do nas dojdzie.Dominik może jeszcze jest za malutki,ale tak za 2-3 m-ce na pewno by się zakochał.na roczek kuby pożyczyłam go od koleżanki i wszystkie bachorki (w wieku od roku do 3 lat)były nim zachwycone
nowy jest cholernie drogi(ponad 300),ale udało mi się złapać używany za 100.