Emilia1983
Fanka BB :)
na-tuska co to za nienormalna lekarka??. Szybko ją zmieniaj
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
haha dobre to ja nawet taką optymistką nie jestem coś mi się wydaje że jeszcze ten tydzień przetrwał w dwupaku, jutro po południu ktg mam więc zobaczymy, a co do samopoczucia to mam już jednego wielkiego lenia ;-) ale nie jest źleja, mimo, że brzuszek malutki, już ledwo kuśtykam i w swojej naiwności wierzę, że uda mi się znaleźć na porodówce przed nadchodzącą falą upałów ;-) a to oznacza, że mam czas do jutra wczoraj nawet spakowałam torbę
Julisia, a Ty jak się czujesz ???
gratuluję zakupu!!! zdradź nam trochę więcej! i zazdroszczę drineczka, też bym się napiłaMój mąż kupił samochód :-), teraz pozostał mu powrót do domu. Podobno dopiero po północy będzie. Zamierzam czekać na niego .
Justysia śpi, Natalka zasypia a ja popijam sobie podróbę Martini ze spritem
uciekaj od niej jak najszybciej!Witam wieczorkiem
sorka ze nie podpisuje ale nie mam siły ;/
byłam z filipem u mądralińskiej i jeszcze nawet Filip nie wszedł do gabinety (ja jej powiedziałam o co chodzi) a ona mi ze komar go ugryzł no kretynka jedna pomacała dosłownie mnie wysmiała ze sie przjełam i powiedziała ze jak zacznie to rosnąc to mam przyjsc malo tego powiedziaął mi ze pewnie sie ugryzł ma to z tyły głowy normalnie rece opadają poczekam jeszcze zeby mi zaszczepiła Emilkę wezme skierowania i spadam od niej jak najdalej a wiec mam 2 miesiace zeby znalesc normalnego lekarza dla dzieciaków
fakt głupia jak but ale u nas takie tańce przy niej odchodzą ze szokjego ulubioną reklamę (najgłupszą na świecie!!!) pt:"każdy dzień jest twój kiedy always masz"!!!Dziwne to moje dziecko