Julisia
Fanka BB :)
ach ja to bym mogła już iść rodzić ale dzidzia coś się jeszcze nie śpieszy, dobrze jej tam w brzuszku, dzisiaj na ktg zerowe skurczeJulisiu fryzurajest, więc ruszaj zdobywać tą salę porodową J
A my najedliśmy się niezłego stracha wczoraj. Kacperzatrzasnął siebie i Asię w samochodzie, a ja i tatuś staliśmy na zawnątrz. Aleczad, mówię Wam!!! Zapasowego klucza brak, już jechał sąsiad z młotkiem, żebyszybę wybijać, ale Kacper zdecydował się otworzyć. Tylko Asi mi szkoda było, bosię przestraszyła i spłakała tak, że nie mogła się uspokoić.
Może jeszcze wieczorkiem usiądę to coś skrobnę, bo już niemam siły J
to niezłego stracha musieliście mieć niezły nicpoń z tego Kacperka, dobrze że jednak zdecydował sie wyjść
to do bani a może spróbuj jakiś inną anty/. tabletki, spiralkę itd? bo Ci z tymi humorkami całkiem ten chłop z drogi zejdzie i dopiero będziesz miała ;-)to nie ciiaza od kiedy zaczelam stosowac te plastry to mam takie nastroje, wiec wiaze to z plastrami
kurcze szkoda z tymi jajeczkami, ale może chirurg inaczej to będzie widział? trzymam kciukiHej dziołchy!My wlasnie zjechalismy do domu po wizycie u lekarza.Młody od razu padł i odsypia biedaczysko moje!Dostał 2 szczepionki,darł się niemiłosiernie -jak zawsze z resztą!Waga:12,3,wzrost:80 czyli jednym słowem KLOC!no i to czego się bałam:dostalismy skierowanie do chirurga na oględziny jajek.wg naszej lekarki nie "zeszły"no nic,nie ma co się martwić na zapas,zobaczymy co powie chirurg.musze udać sie też z nim do stomatologa.ma jakieś dziwne plamki na zębach
rusałka-coś wiem o noszeniu takiego klockatym bardziej,ze moj jeszcze sam nie chodzi,wiec nie mam wyjścia.do tej pory w ciąży przytyłam 14kg,młody waży ponad 12 to razem 26 kilo targam czy chcę czy nie!!!!]
a co do wagi to rzeczywiście masz co dźwigać ja też przytyłam 14kg + 7kg Milenki i ona śmiga sama ale też trzeba dużo na rączki np. po schodach (a mamy w domu więc kilkanaście wycieczek dziennie gwarantowanych), ale powiem Ci że ja za to mam mnóstwo latania za nią bo na spacerkach to trzeba wszędzie być za nią a nadążyć z tym brzuchem za takim raptusem to niezła sztuka ;-)
a odpoczywaj sobie dziewczyno - należy Ci się ;-))ja sie chyba odmeldowuję jestem tak padnięta dzisiaj ze brak słów nic mi sie nie chce nygus totalny
trzymam kciuki żeby tak już zostało &&&A po wizycie u neurologa: niby wszystko ok. Jak nie ruszy z mową to wizyta u logopedy i psychologa. Jak powtórzą się bóle głowy to zbadać dno oka i neurolog jeszcze raz. Ale ustaliłyśmy, że te wizyty u lekarzy bardzo źle Kacper znosi, więc na razie obserwacja moja i nie męczyć go. Jeśli nic nie będzie się działo to nie badać. I tak zrobię.
Kacper na razie - odpukać - przynajmniej ostatnią noc pięknie spał. Nie zachowuje się ani trochę tak jak wtedy na majówce, kiedy ewidentnie go coś bolało. Zobaczymy...
po ktg dobrze, a nawet za dobrze jak stwierdził mój ginek bo jeszcze nic sie nie dziejeJulisia jak po KTG i jakie imię w końcu ustaliliście??
A samochód ten : Opel Vectra B 1.6 16V (1614775730) - motoAllegro
Dzisiaj nim już jeździła i jestem zadowolona :-)
super autko!!
chłopisko fakt duze ale jak sama piszesz ma po kim taki być, a Kamilka bedzie po mamusi - jakaś równowaga musi być;-), a to że zaczyna rządzić to współczuję niech się brat na bacznosci trzymaWitajcie mamusie
Fakt chłopisko mi wyrosło ,ale to na pewno nie po mnie tylko po tacie 90 kg i 186 wzrostu)ja to raczej takie chucherko 54 kg i 164 cm .Zobaczymy jak to będzie z Kamilką , mam cichą nadzieję ,ze wda się we mnie:-) .
Na dodatek Kamila zaczyna być zazdrosna dzisiaj urządziła mi taką scenę jak bujałam Mateusza na kolanach , normalnie był płacz i z grzytanie zębów , a jak małego odłożyłam od razu była zadowolona i
dobra ja padam do jutra dziewczyny miłych i spokojnych nocek!