reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

MULTIMAMY - wątek główny

Eliza ja to Cię podziwiam, że tak szybko się na trzecie zdecydowałaś. Ja mam teraz na 5 lat wkładkę antykoncepcyjną i nie wiem czy nawet po jej wyciągnięciu się zdecyduję na dziecko :p

reklama
heh no cóz;)
ja teraz jade na tabletkach nty bo na wkładke nie jestem w tej chwili wylozyc tyle kasy... zreszta mam nadzerke tez i to uniemozliwia tez załozenie...;]

jednak wyszlam na dwor, miki spi w wózku na dworze, daniel siedzi w piasku, hania u babci a ja sprzatam:-) super pogoda na dworze:-D zey taka byla 3ego października.....:dry:

Elizka pierwsze słyszę, że nadżerka uniemożliwia założenie wkładki, bo ja też mam nadżerkę i też mam wkładkę od lutego i żadnych przeciwwskazań nie było. Tabletkom nie ufam to raz a dwa nie chcę się szprycować hormonami, bo po drugiej ciąży mam i tak ciągłe problemy hormonalne.

Co do trzeciego dziecka - to ja chcę mieć jak będę koło 30-stki, a dziewczynki będą już duże. Wtedy moja mama będzie na emeryturze, spokojnie się jednym dzieckiem zaopiekuje, Julka i Ania będą chodzić do szkoły, a ja po macierzyńskim będę mogła wrócić do pracy.

Witajcie. Jeśli można chciałabym się do Was dołączyć. Jestem mamą 2 maluchów. Starsza pociecha ma 3,5 roku, a młodsza 2. Na wiosnę w naszej rodzince zjawi się trzeci bobas.

Właśnie się rozglądam jak działa to forum i próbuje w tym połapać. Ja jeszcze nie do końca taka mamusia trójki. Na razie 2,5. A ty jak sobie z trójeczką maluchów radzisz?

Czy mogłybyście mnie poinstruować jak wkleja się suwaczki żeby pokazywały się pod postem? Bardzo proszę.

Ostatnia edycja:
Ostatnia edycja:
Nie mam pojęcia. Mam nadzieję, ze za jakieś 4 tygodnie się już dowiem. Ale mam przeczucie, ze to będzie chłopczyk.
U mnie będzie 2,5 roku różnicy między młodszymi i 4 lata między skrajnymi dziećmi. Mam nadzieję, ze te 4 lata nie okażą się jakąś przepaścią wiekową.

i jak dasz sobie rade z suwaczkami?
wiesz powiem Ci ze Hania ma najlepszy kontakt z Mikim... Daniel jest obojetny narazie wobec niego;] zobaczymy jak bedzie pozniej;]

reklama
suwaczki mam zrobione i wkleiłam je do "edytuj sygnaturkę" ale się nie wyświetlają. Nie mogę nigdzie znaleźć opcji "edytuj podpis" jak to jest w instrukcji.
A jeśli chodzi o maluchy to nie wiem jak to u mnie bedzie bo mala niby jest zainteresowana maluszkiem i ciążą, ale ona ma słomiany zapał i wiem, ze jej się szybko dzidziuś znudzi. Za to mały uwielbia niemowlaki i chętnie się nimi zajmuje.

ooo chyba się udało :D

Do góry