reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

MULTIMAMY - wątek główny

reklama
o matko - to ja chętnie oddam z 10kg!!!!! :-)

black - no, ja też byłam w szoku, że mu tak szybko te zęby wylazły....
szczególnie również kłami byłam zdziwiona, szły mu w bólach, ale szybko - wszystkie 4 w 2 dni...

fajne dziewczyny zdjęcia wstawiłyście :-) :-) super wyglądacie :-)

basenik rzeczywiście ładny i te baseniki na allegro nie są drogie. my mamy odrobinę mniejszy chyba za 49zł

na-tuska - gratulacje :-) ale ekspresowy poród!

ja przepraszam, że mnie tak długo nie było, chociaz czytałam w międzyczasie, ale wyjazdy służbowe.. wczoraj wieczorem zjechałam do domu.
poza tym ciąglę jakas zmęczona i przybita chodzę....

Graz pijany chyba ten gołąb bo nie dotarł :-)

Dominika to się ciesz, bo moja Julka jeszcze 5 nie ma i nic się nie zapowiada. A młodsza mi ząbkuje, więc z dwójką bym miała urwanie głowy :-)

Bry
JA tez z checia oddałabym 10kg ;))) teraz juzzeszłam do wagi sprzed ciąży ale jakbymwazyła 60kg to bym sie nie obraziła...:-D
Co do spania to Daniel zazwyczaj miedzy 19-20 juz spi, Hania miedzy 20-21:dry: a Miki juz spi od 19:30. ja staram sie usypiac ich wiare wczensiej, pozwalam im szalec na dworze by wieczorem padały jak muchy bo odkąde kazde skonczylo 1,5 roku nie śpią w dzien :no: nie chcieli usypiac i tyle... No a rano wstaja koło7-8. takze tez dobrze, choc teraz to Miki mi robi pobudki na cyca kolo 5-6 i nie spi potem godzine i dopiero zasypia, ale juz sie przyzwyczaiłam;-)

Ahoj

Elizka moja Renia jak już się obudzi w nocy to nie śpi 2-3 godziny! :szok:
W dzień też zazwyczaj mało śpi jak na noworodka (2 razy po 3 godziny)...

Ostatnie 2 noce były wyczerpujące, spałam po 3-4 godziny na dobę i to w kawałkach, mam nadzieję, że dziś będzie lepiej.

Cieszę się, że u Ewuni jakoś się "układa" o ile tak można to nazwać... trzymam kciuki, żeby była szczęśliwa.

Moja Kinia szaleje w dzień a i tak późno zasypia. Dziś 21:30 więc nie jest źle.
O dziwo Renia po kąpieli i cycu od razu zasnęła, bo wczoraj od przed 20 do 24 dawała czadu.
Ale nie chwalę, co by nie zapeszyć.

A mam pytanko, poszukuję taniego używanego wózka Graco stadium duo, wyczytałam, że waży 12,7 kg. A nie wiecie ile waży ta wersja sprowadzana glider? Jest cięższy?

Black a jak z amortyzacją w tym wózeczku?
Doczytałam na necie, że ta wersja glider waży 12 kg (wg innego źródła 10 kg) ;-)

Dziewczyny macie nowego moda- mnie :-) Jakby jakieś propozycje czy coś to walić śmiało :-)

Tosiaczku amortyzacja jakaś tam jest, chociaż w poprzednim wózku BabyActive JET, który mieliśmy dla Julki była o niebo lepsza. Z tym, że ja mam wózek używany, a jego stan nie jest najlepszy, może w nowym było by lepiej.

reklama
Do góry