reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

MULTIMAMY - wątek główny

nie no, wózek jest całkiem spoko! najważniejsze, że wygodny, no i ten kosz! :-)
kurcze, muszę sie przejść też za jakiś czas po komisach skoro takie fajne rzeczy można wyszukać za bezcen.

reklama
wozek swietny, ja stwierdzilam ze nie kupie bo kacper juz sam chodzi, a jak sie zmeczy to go sadzam na ten plastik z przodu, uciazliwe to ale wiem ze niedlugo bedzie lepiej.

black moj maz akurat pracuje w pruszczu...czasem tam bywam bo chrzestna tam mieszka:-D

Oleńka no suwaczki prawie identyczne :)
My tez nie mamy podwójnego wózka, ale dajemy rade jakoś na spacerkach :) zawsze siostra mi pomaga jak K nie ma :)

Ale dzisiaj cieplutko :)

A bym zapomniała :) od 3 dni mamy drugi ząbek :)

Ostatnia edycja:
Ano ciepło. Aż za ciepło. Nie znoszę takich upałów, no ale co zrobić. Jutro z moją mamą jedziemy nad morze, mam nadzieję, że woda będzie już cieplejsze i Julka będzie się mogła dłużej pluskać :-)
Ja bez podwójnego wózka życia sobie nie wyobrażam.

ale mavcie sobie dobrze, ja to nawet na dwor nie wychodze przez jutrzejszy egamin kuja caly tydzien a dupe wiem.

matajka gratuluje zabkow...my jeszcze jestesmy szczerbaci:-)

co do ząbków to moj Jasiula ma już wszystkie :-)

dziś się golas chlapał w wanience na tarasie, ale była zabawa!!! :-D

witam Dziewczyny :-)
przyznam się bez bicia, że Was czytam, ale jakoś brak weny na pisanie :zawstydzona/y:

co u nas?
Olkowi wczoraj wyszedł 12 ząb, Maks ma 16, ale ostatnio maruda straszna, więc może wreszcie piątki :tak:
poza tym Maks nadal na diecie - bardzo mało je, strasznie wybrzydza, schudł już 1,5kg :-(
no i mamy problem z obcięciem włosów :wściekła/y: Oluś bezproblemowo, ale Maks wrzeszczy jak opętany, a chciałabym go obstrzyc, bo ciągle się drapie od tych upałów :-( macie jakieś sposoby?

kupiliśmy chłopcom basen, ale teraz jest aż za ciepło, żeby siedzieć w takim słońcu :-(

poza tym zrobiłam badania krwi - nadal mam złe, więc w poniedziałek jadę do hematologa...
z Olkiem tez byliśmy w Akademii, ale nadal nie ma wyników :wściekła/y:

gratulacje Martusiu :-) udanego pobytu nad morzem ;-) my nie mamy daleko, ale jeszcze nigdy nie byliśmy z chłopcami, bo to żaden odpoczynek, tylko wieczna bieganina :-D

graz ciesze się z Twojego zakupu ;-) chociaż ja osobiście nie kupiłabym takiego wózka, bo nie upchałabym go z moimi klopsami :-D
co do spacerów - jeździmy na dwa wózki; pół spaceru Maks idzie na nóżkach, reszta w wózku, ale podejrzewam, że zimą zrezygnujemy całkowicie z pojazdu...

chyba tyle ;-)

reklama
hej

Ja tez sie przyznaje bez bicia ze was czytam ale nic nie pisze bo jakoś nie mogę sie wbic w temat...:dry:
U nas wszystko oki (pócz moich jeszcze pociążowych humorkach i stanach "płaczowych" :dry:) Miki rośnie, teraz to pewnie ma z 5kg... :-)
Ja dzis z Hania i z sobą bylam u fryzjera, włosy wycieniowałam i jest super. a Daniela 2 dni temu ostrzyglam, nie bylo juz tak tragicznie z płaczem w trakcie ale jeszcze byl...;-)
No i tyle...
Gorrrrrrrąąąąąco.......

Załączniki

• DSC01556.JPG
    DSC01556.JPG
    61,9 KB · Wyświetleń: 42
  • DSC01551.jpg
    DSC01551.jpg
    19,7 KB · Wyświetleń: 45
  • DSC01559.jpg
    DSC01559.jpg
    21 KB · Wyświetleń: 45