reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

MULTIMAMY - wątek główny

reklama
ehehe graz chciałam napisać, że Twój synek wygląda jak dziewczynka (patrząc na pierwszą fotkę) i zobaczyłam zdjęcie nr 2 ;)
świetny chłopak i chyba nadzwyczaj spokojny, bo nasi nie daliby się mi obciąć - chodzimy do fryzjera...:-p

Naprawdę grzecznie siedział, nawet się nie spodziewałam. A bałam się iść do fryzjera- obcy człowiek, maszyneria... może następnym razem spróbuję. Albo mama nauczy się ścinać maszynką elektryczną, a Szymuś nie będzie się jej bał. Bo teraz ścinałam nożyczkami

Maks jest bardzo odważny i nawet z obcym by poszedł, dlatego się nie obawiałam iść do fryzjera, bo wiedziałam, że mu to nie zrobi różnicy, a nawet zainteresuje - suszarki, mnóstwo ludzi ;-)
też miał włoski ścinane nożyczkami, bo to są jeszcze za delikatne włoski na maszynkę....
co innego Olek -on jest straszny boi dupa... :-p

Mój Daniel za to boi sie maszynki jak niewiem czego... :-( teraz trzeba go obciac ale niewiem jak my to zrobimy... Mamy swoja maszynkę elektryczną bo ma strasznie sztywne włosy i nożyczkami nie da sie ich obciac ale strasznie płacze jak tylko zobaczy maszynke.... ehhhh

elizka nie dziwię się - wiele dzieci boi się maszynki, ale widziałam u fryzjera taką, która nie wydaje dźwięku...

też tak myślałam, bo Maks jest bardzo głośnym dzieckiem, ale znamy taką fryzjerkę, która ma podejście do dzieci, no i lizak w ręce czyni cuda ;-)

reklama
Do góry