reklama
pokaże 4D napewno ale zrobię je dopiero w lutym-muszę jechać do Białegostoku na takie cudo bo u nas nie ma a poza tym wtedy będzie można już zobaczyć płeć a nie chcę narażać dzieciątka na niepotrzebne zdjęcia USG-mimo że niby nieszkodliwe ale lepiej dmuchać na zimne i ich za wiele nie robić. W lutym obiecuję zdjęcia bo to pewnie i tak będzie termin na drugie USG.
jak robiłam pierwsze USG w 12 tyg. to bobasek w pewnym momencie wywinął kozła aż tatuś się wystraszył, ale gin powiedział, że to oznaka zdrowej ciąży i tatuś się ucieszył i stwierdził, że jak tak ruchliwe to napewno chłop
jak robiłam pierwsze USG w 12 tyg. to bobasek w pewnym momencie wywinął kozła aż tatuś się wystraszył, ale gin powiedział, że to oznaka zdrowej ciąży i tatuś się ucieszył i stwierdził, że jak tak ruchliwe to napewno chłop
Corsini
Mamy lipcowe'06 Fan(ka)
No ciekawe czy faktycznie chłop ;D dziewczynki tez potrafią u nas tez pewnie nie ma nigdzie takiego cuda wiec zadowolę się zwykłym ojjj i tak nie mogę się doczekać aż ja zobaczę takie koziołki ;D świąteczne buzialeee i cudnej nocki
właśnie-spadam do łóżeczka
na zwykłym USG zobaczysz także zarysy dziecka chociaż ja myliłam główkę z tułowiem a na tym cudzie to nawet 9 tyg. widać całkiem dobrze. Jak będzie po USG to daj znać, ale zastanów się nad częstotliwościa zdjęć-chyba naprawdę lepiej nie przesadzać. Z jakiej części Polskie jesteś?
pozdrawiam cieplutko pa pa
na zwykłym USG zobaczysz także zarysy dziecka chociaż ja myliłam główkę z tułowiem a na tym cudzie to nawet 9 tyg. widać całkiem dobrze. Jak będzie po USG to daj znać, ale zastanów się nad częstotliwościa zdjęć-chyba naprawdę lepiej nie przesadzać. Z jakiej części Polskie jesteś?
pozdrawiam cieplutko pa pa
Marthusia
mama Lenulca i Fasolki:)
ja praktycznie cale swieta przelezalam w lozku..ze wzgledu na plamienieale musze sie pochwalic, w wigilie Wojtek przyszedl z kwiatami i sie oswiadczylw ogole sie tego nie spodziewalam..
nawet nie macie pojecia jaka szczesliwa jestem
nawet nie macie pojecia jaka szczesliwa jestem
Witam dziewczyny po długiej przerwie dawno mnie tu nie było
w zeszłą niezielę wylądowałam na izbie przyjęć już nie z plamieniem ale z krwawieniem myślałam że już po wszystkim
ale na szczęście maluszkowi nic nie było znowu usłyszałam serduszko tylko niestety musiałam przeleżeć w tym szpitalu
cały tydzień i teraz wciąż muszę leżeć tyle że w domu ale najważniejsze że wzystko w porządku
Marthusia gratuluję zaręcznyn moję też były w wigilię dwa lata temu
w zeszłą niezielę wylądowałam na izbie przyjęć już nie z plamieniem ale z krwawieniem myślałam że już po wszystkim
ale na szczęście maluszkowi nic nie było znowu usłyszałam serduszko tylko niestety musiałam przeleżeć w tym szpitalu
cały tydzień i teraz wciąż muszę leżeć tyle że w domu ale najważniejsze że wzystko w porządku
Marthusia gratuluję zaręcznyn moję też były w wigilię dwa lata temu
reklama
Marthusia
mama Lenulca i Fasolki:)
dziekuje dziewczynky:*
Kamilka, ja tez leze, przed wigilia wyladowalam na izbie przyjec, ale cale szczescie nie musialam zostac w szpitalu na swieta. Plamienie ustalo i lekarz kazal mi jak najwiecej lezec i odpoczywac.
a tak w ogole to dzien dobry lipcoweczki
Kamilka, ja tez leze, przed wigilia wyladowalam na izbie przyjec, ale cale szczescie nie musialam zostac w szpitalu na swieta. Plamienie ustalo i lekarz kazal mi jak najwiecej lezec i odpoczywac.
a tak w ogole to dzien dobry lipcoweczki