merko
Aktywna w BB
Zakupiłam sobie wczoraj fajny komplecik dla małej Fakt, ze rozmiar to 62 ale jakoś tak nie mogłam się opanować bo jest śliczny
komplet niemowlęcy (1742186976) - Aukcje internetowe Allegro
Komplecik super, ale o co chodzi z tym rozmiarem? Ze za mały?
Zobacz załącznik 377045 Zobacz załącznik 377046
Jakiś czas temu pisałam o kocykach z polaru (ten z aplikacją imienną, bo dla syna koleżanki) - prezentacji dokonuje mój synek :-)
Takie szycie na własną rękę wychodzi mi taniej - kocyk jest gruby, bo to dwie warstwy polaru, jest puszysty i doskonale przepuszcza powietrze i wchłania wilgoć (gdyby co ).
A to sama robisz te kocyki? Super pomysł na prezent, czy gdzieś to na allegro wystawiasz??
mim - zazdroszczę Ci takich zdolności
Ja przed chwilą kupiłam wiosenną kurteczkę dla małej - bardzo lubię taki odcień zieleni.
śliczny grzybek dla dziewczynki 6-9 m (1740846675) - Aukcje internetowe Allegro
Plaszczyk piekny a cena... rewelacja! Sama musze czegos zaczac szukac! sliczny!
hej czy ktoś pomorze jestem na etapie kupowania materacyka do łóżeczka ale jest kilka grubości 8cm, 9cm i 10cm który lepszy czy to ma jakieś znacznie :-);-)
Mi sie wydaje ze materac im grubszy tym lepszy! No ale to tez zalezy na jaki sie zdecydowałas, pianka, gryka -kokos czy lateksowy. Ja mam taki Materac Lateksowy Danpol 120 x 60cm | Sen | Materace | Artykuły dziecięce - Akcesoria dla dzieci - Sklep Częstochowa no i on jest dosc gruby, ale pani w sklepie powiedziała mi że to na 10 lat materac! :-)