NO i pyszły 7 paczuszek pare komplecików, 2 kurteczki, dresik, pare bluzeczek W przyszłym tygodniu dojdzie jeszcze jeden sweterek, 2 kocyki polarowe, jeszcze jeden dresik Ach A później to już tylko butelki, pieluszki, wózek itd I z głowy !
reklama
Niuniunia20
Fanka BB :)
Zakupiłam sobie wczoraj fajny komplecik dla małej Fakt, ze rozmiar to 62 ale jakoś tak nie mogłam się opanować bo jest śliczny
komplet niemowlęcy (1742186976) - Aukcje internetowe Allegro
Anek82
Zakupiłam sobie wczoraj fajny komplecik dla małej Fakt, ze rozmiar to 62 ale jakoś tak nie mogłam się opanować bo jest śliczny
Ale, że co, że 62 to za duży, czy za mały? Komplecik ciekawy i dobra cena jak za tyle elementów.
Mnie siostra mówiła, żebym kupowała ciuszki (tak na początek) od razu od 62... bo te new born, czy 56 to są za małe i wystarczy mieć 1-2 kompleciki takie pyćkie.
Niuniunia20
Ja nie kupuję w ogóle na 56 bo jak się urodzi duży bobas to będzie problem he he myślałam żeby wziąć to na wyprawkę do szpitala ale jeśli będzie dziecko malutkie to coś innego założy najwyżej, a ten komplecik założy innego dnia.
mim
Jakiś czas temu pisałam o kocykach z polaru (ten z aplikacją imienną, bo dla syna koleżanki) - prezentacji dokonuje mój synek :-)
Takie szycie na własną rękę wychodzi mi taniej - kocyk jest gruby, bo to dwie warstwy polaru, jest puszysty i doskonale przepuszcza powietrze i wchłania wilgoć (gdyby co ).
Anek82
mim - zazdroszczę Ci takich zdolności
Ja przed chwilą kupiłam wiosenną kurteczkę dla małej - bardzo lubię taki odcień zieleni.
śliczny grzybek dla dziewczynki 6-9 m (1740846675) - Aukcje internetowe Allegro
Ja przed chwilą kupiłam wiosenną kurteczkę dla małej - bardzo lubię taki odcień zieleni.
śliczny grzybek dla dziewczynki 6-9 m (1740846675) - Aukcje internetowe Allegro
reklama