reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

moja dzidzia juz ma - chwalimy sie co już mamy lub co kupiliśmy

NO i pyszły :D 7 paczuszek :D pare komplecików, 2 kurteczki, dresik, pare bluzeczek :) W przyszłym tygodniu dojdzie jeszcze jeden sweterek, 2 kocyki polarowe, jeszcze jeden dresik :):) Ach :D A później to już tylko butelki, pieluszki, wózek itd :D I z głowy :)!

reklama
u mnie też by nie przeszło to że nie chrzczę dziecka podziwami te osoby które podejmują tak decyzję nie udzielając dziecku sakramentu chrztu ja sobie tego nie wyobrażam.;-)

Zakupiłam sobie wczoraj fajny komplecik dla małej;) Fakt, ze rozmiar to 62 ale jakoś tak nie mogłam się opanować bo jest śliczny;)
komplet niemowlęcy (1742186976) - Aukcje internetowe Allegro

Ale, że co, że 62 to za duży, czy za mały? Komplecik ciekawy i dobra cena jak za tyle elementów.
Mnie siostra mówiła, żebym kupowała ciuszki (tak na początek) od razu od 62... bo te new born, czy 56 to są za małe i wystarczy mieć 1-2 kompleciki takie pyćkie.

Ja nie kupuję w ogóle na 56 bo jak się urodzi duży bobas to będzie problem he he;) myślałam żeby wziąć to na wyprawkę do szpitala ale jeśli będzie dziecko malutkie to coś innego założy najwyżej, a ten komplecik założy innego dnia.

koc.jpg kocyk.jpg

Jakiś czas temu pisałam o kocykach z polaru (ten z aplikacją imienną, bo dla syna koleżanki) - prezentacji dokonuje mój synek :-)

Takie szycie na własną rękę wychodzi mi taniej - kocyk jest gruby, bo to dwie warstwy polaru, jest puszysty i doskonale przepuszcza powietrze i wchłania wilgoć (gdyby co :-D).

reklama
hej czy ktoś pomorze jestem na etapie kupowania materacyka do łóżeczka ale jest kilka grubości 8cm, 9cm i 10cm który lepszy czy to ma jakieś znacznie :-);-)

Do góry