reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

moja dzidzia juz ma - chwalimy sie co już mamy lub co kupiliśmy

reklama
mi się właśnie wydaje, że ulubionym zestawem, w który będę ubierać Polcię, to właśnie półśpiochy i body

julieet sliczne kupilas te ubranka :-) i tez jestem za polspiochami i body po domu :tak:
A Ja wlasnie zakupilam na ebay nowiutkie pajacyki do spania 5 sztuk za jedyne 10 funta okazje znalazlam :-)
pajacyki.jpg

Julieet, śliczne te ciuszki :D
Ja dzisiaj byłam w galerii, ale wszystko drogie. Zajrzałam do smyka, a tam od 20zł za śpiochy po promocji, to odpuściłam sobie. Ostatnio w C&A widziałam niemożliwe przeceny tak więc pewnie jutro wybiorę się tam na łowy. Już 2 tyg. temu kupiłam dwupak koszulek za 15zł i to bez promocji więc mam nadzieję, że coś ładnego znowu znajdę :)

Mirelka ja będę miała taki zestaw:
Tommee Tippee Closer to Nature Essentials Set - Babies R Us - Britain's greatest toy store
Szwagierka kupowała, była promocja to i ja się zapisałam w kolejce ;-) Tez zamierzam kamić piersią, potem przejść albo na tryb mieszany (dlatego te butle TT) albo od razu na samą butlę, zobaczymy jak będzie z pokarmem, ale nie poddam się bez walki, nawet jak będzie się lała krew :-D
Pajacyków i body mam po sufit, spodenek welurowych i półśpiochów chyba tez starczy, teraz powiedziałam sobie, że kupuję co najwyżej rzeczy w większym rozmiarze i cieplejsze i co?? w ciągu 3 dni mam welurowy kombinezonik, którego zdj.wstawiałam i te wczorajsze rzeczy z lumpka-m.in.sztruksowy ocieplany kombinezonik, kurteczkę tak na 4-5 mies-. co ja będę potem kupować??? :rofl2:
Dziewczyny czy za łóżeczko z litego drewna o wym.140x70 cm(później można zrobić z niego tapczanik) cena 420 zł to dużo?

julieet ten klupś też jest z materacem, a różnica cenowa nie duża, ale chyba rzeczywiście szkoda kasy:-(

reklama
Angun, rozmawiałam ze wszystkimi koleżankami, które mają już maluchy i każda powiedziała mi to samo, kupić najtańsze łóżeczko i później zainwestować w to bardziej dorosłe, w takim zwykłym dziecko może spać do ponad 2 lat spokojnie, a to Twoje też ma prawie standardowy wymiar :-) Oczywiście to tylko moje zdanie, ja nie planuję wydać więcej niż 200 zł na wyrko :-) Chcę takie ze zdejmowanym bokiem żeby też posłużyło jako tapczanik :-)

Do góry