reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

moja dzidzia juz ma - chwalimy sie co już mamy lub co kupiliśmy

Nie orientuje się ale wiem że osłonki mają rozmiary ja sobie wczoraj właśnie takie fajne cieniutkie kupiłam..a co do muszli to nie słyszałam

reklama
Ja się też nie orientuje co do osłonek i do muszli.NApewno jakieś ochranicze tym razme zakupię,bo miałam brodawki po porstu zmasakrowane -wtedy żadna przyjamność z karmienia.

Co do ciuszków z tesco to u nas sa świetne.jeszcze nie byłam w tym drugim tesco,bo zawsze jest różnica.Dzisiaj nie dopatrzyłam się jakichś super fajnych ciuszków przecenie,ale chyba nową kolekcję wywiesili i te dziewczęce są po prostu ...mmm cud miód malina.Ale trzymam się nic nie kupuję.Wczoraj stwierdziłam,ze mam już wystarczająco dużo po tym jak kolejna przesyłak z allegro doszły 3 pary legginsów z nexta(takich maluśkich 56 :-)),dwie bluzeczki nexta i bawełniana sukienusia i to wszystko za 16 zł łącznie z przesyłką :-)

U nas w tesco też są slodkie ciuszki ale zero przecen kurde za pajaca jakieś 35 zł to sporo ;( ale dziś moja mama dzwoniła że coś tam kupiła małemu jutro mój brat przylatuje od niej to będe miała co oglądać ;D

A jeszcze co do wyprawki dla mamuś to kupiłam dzisiaj w lidlu takią koszulę nocną z guziczkami Piżama damska lub koszulka nocna

i taką na ramiączkach,bo tez łatwo ściągnąć do karmienia http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/lid...l/images/PL/PL_63756_04_v.jpg&headline=Piżama damska lub koszulka nocna .Wzięłam rozm.S :-),no są w sam raz,ale mają dość rozciągliwą tą bawełnę i są naprawdę super,jak jedną przymierzyłam to od rana w niej chodze po domu :-) Za 31,99 :-)

Aaa to mi chodzi o takie osłonki na brodawki,które się zakłada do karmienia,bo takich jak nimfii wkleiła to też nie zamierzam kupować.

ja raczej nie będę szaleć z butelkami, kupię jakąś jedną z tą rurką antykolkową, na początek powinno styknąć, w razie czego będziemy kupować więcej

a dzisiaj dostałam kolejne ciuszki:
1703514491

1703514439

reklama
ja kupiłam dwie flachy i więcej póki co nie zamierzam więcej;-)
julieet śliczne ciuszki:-D ja dziś znów pobuszowałam z lumpie, ale tym razem poszłam na wagę i kurde zrobiłam fajne zakupy za 7,5 zł:-D

Do góry