reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

moja dzidzia juz ma - chwalimy sie co już mamy lub co kupiliśmy

Emy sliczne ubranka zakupilas,a kolorki sa swietne w moim guscie :-D
Majuska sliczne spodnie i ta czapeczka jest taka slodka :-D
Wy juz tyle tego macie dziewczyny a Ja jeszcze nic nie mam ani nawet jednej czapeczki:oo2: ale w przyszlym tygodniu bede na miescie to pewnie odwiedze jakis sklep i pewnie sie skusze juz na jakis pierwszy zakup :tak::-D

reklama
mirelka ja mam juz kilku sprzedawcow ktorych moge polecic tylko wpisze linki dzis wieczorem albo w poenidzialek bo musze zajrzec na strone Allegro ;)

Madzia śliczne sukienusie!!!
Emy rozkoszne te ciuszki!
Za trochę ponad dwa tygodnie też się dowiem, czy będą kupować bodziaki w autka czy w kwiatki ;-)

ja też nie mam prawie nic, oprócz kilku lumpowych okazji, na razie nic nie kupuję dopóki się nie przeprowadzimy, a poza tym wszystko dostanę od sis, też po przeprowadzce, wtedy będę mniej więcej wiedziała, czego brakuje. Na dzień dzisiejszy rozglądam się za łóżeczkami, może trafię na jakąś okazję na allegro, albo na jakieś używane, w dobrym stanie, koniecznie białe :-) Strasznie mi się te łóżeczka podobają:
15.jpg

17.jpg

szkoda, że nie ma unisexów ;) są albo dziewczyńskie albo chłopięce, a wypadałoby je zostawić dla drugiego bobofruta w przyszłości

julieet świetne te łóżeczka, choć to niby dla chłopczyka mi się bardziej podoba, jakieś subtelniejsze jest - a no i jasny błękit może być i dla chopocka i dla dziewczynki, bo róż to już zarezerwowany tylko dla jednej płci ;-) Ile kosztuje takie łózio?:)

Gola, gdyby nie tan napis 'it's a boy', to zastanawiałabym się nad tym łóżeczkiem, bo też bardziej mi się podoba, są też inne wzory, ale jakoś mniej mnie urzekły, a koszt to 300 zł, razem z materacem plus 10 zł przesyłka, ale z tego co wiem, producent jest gdzieś na Śląsku, w Zabrzu chyba ?

Gola, gdyby nie tan napis 'it's a boy', to zastanawiałabym się nad tym łóżeczkiem, bo też bardziej mi się podoba, są też inne wzory, ale jakoś mniej mnie urzekły, a koszt to 300 zł, razem z materacem plus 10 zł przesyłka, ale z tego co wiem, producent jest gdzieś na Śląsku, w Zabrzu chyba ?
Nawet nie zauważyłam, że mają takie napisy :-) Ale śliczniutkie, nie widziałam jeszcze takich nigdzie :)

emy, majuska śliczne te ubranka!!
Julieet łóżeczko śliczne, masz rację, szkoda że nie ma unisex'ów:wściekła/y: Jeszcze żeby na tym błękicie nie pisało ze "to chłopak". Ja póki co staram się ograniczyć kupowanie ciuszków, bo mam sporo od koleżanki, poza tym jeszcze mam coś dostać więc dopiero jak to od niej wezmę to zobaczę czego mi brakuje. Też miałam zamiar po remoncie i przeprowadzce, ale może nam się jeszcze długooo przeciągnąć. Ostatnio pozamawiałam trochę drobiazgów typu pieluchy tetrowe, flanelowe, aspirator i takie tam. Narazie tego sprzedającego nie będę polecać, bo pierwsz raz u niego kupiłam a zakupy jeszcze nie dotarły;-)

reklama
ja mam nadzieję, że we wrześniu już będziemy mieszkać więc w sam raz na akcję wyprawkową, najbardziej to się wózka nie mogę doczekać ;-)

Do góry