reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

moja dzidzia juz ma - chwalimy sie co już mamy lub co kupiliśmy

i druga tura, nie chcialo mi się wszystko na raz wgrać

tak więc to to co mam, przynajmniej za co zapłacilam;-) więc mam wrazenie ze brakuje kilku sztuk konkretów i tyle. ale jak piszecie ze macie po 40 sztuk samych bodziaków to zaczynam wątpic czy to wystarczy

Załączniki

• 41vYRw36S1L.jpg
    41vYRw36S1L.jpg
    2,6 KB · Wyświetleń: 81
  • 317KjRkCayL.jpg
    317KjRkCayL.jpg
    1,5 KB · Wyświetleń: 80
  • 1683584140.jpg
    1683584140.jpg
    15,5 KB · Wyświetleń: 41
  • 1683584171.jpg
    1683584171.jpg
    18,6 KB · Wyświetleń: 40
  • 1683584257.jpg
    1683584257.jpg
    20,4 KB · Wyświetleń: 39
  • 1693364678.jpg
    1693364678.jpg
    2,8 KB · Wyświetleń: 76
  • 1693366022.jpg
    1693366022.jpg
    21,9 KB · Wyświetleń: 39
  • 1693366123.jpg
    1693366123.jpg
    20,6 KB · Wyświetleń: 36
  • 1693366919.jpg
    1693366919.jpg
    17,5 KB · Wyświetleń: 35
  • 1693368562.jpg
    1693368562.jpg
    23,5 KB · Wyświetleń: 42
Ostatnia edycja:
reklama
:-):-):-):-) Angun, własnie dopiero teraz zauważyłam jaka monotematyczna jestem!!!!! to nic, będzie pasiasty pastelowy chłopak
a kupowałam z dwóch sklepów, jednego na allegro i marks&spencer'a
myslalam ze polece do Polski, tam kupię ubrania, będzie taniej, bo tu fajne rzeczy są drogie, a tanich chinskich się boje. Ale jak pomyslalam ze na bilet wydam 400$, to stwierdzilam, ze kupię ekstra ciuszki małemu, i jeszcze zostanie. Przy tym zestawieniu wychodzi, że zapłaciłam ok 15zł za sztukę

emy ciuszki śliczne , myślę że spokojnie ci wystarczy , najwyżej będziesz częściej pranie robić ;) ,dla Kuby miałam na tyle rzeczy że pranie robiłam średnio 1-2 razy w tygodniu ,teraz muszę trochę częściej

za dwa tygodnie będe juz w pl to przeglądne rzeczy które mi po nim zostały i wtedy ewentualnie jeszcze coś dokupię :) ale myślę że pobiegam trochę po lumpach ;) bo nowe to tutaj kupię na wyprzedażach bez problemu :)

Emy super masz te ciuszki te pajace z misiem Early Days mam podobne na pewno w tym samym kolorze co twoje, powinno wystarczyć to ja troszkę przesadziłam z tymi body to tak wychodzi jak się człowiek nie może powstrzymać w sumie co nieco dostałam od siostry no i tak wyszło.

Emy prześliczne te rzeczy i w całkowitym rozliczeniu niedrogie! Mamy podobny gust ;-), bo ja dla synka wybrałam podobne ubranka no może jest parę w kolorze granatowym, ale jednak błękit przeważa ;-)

Cocca nie przejmuj się ja też nie mam ani jednej rzeczy dla maluszka, czekam aż poznam płeć a po drugie mam remont i taki syf, brak szafek dla dzidzi więc nawet nie mam gdzie trzymać. myślę że już od połowy lipca zacznę szaleć, dobrze że choć kasa odłożona:)

Emy śliczności!!! A poza tym ciuszki na pewno dobrej jakości z mięciutkiej bawełny, na prawdę super zakupy.
A ja wczoraj dokupiłam maleńkie dżinsy, drugie ciepłe spodenki i słodką czapunię:

dscf6684b.jpg

Jestem "przerażona" tym jaką radość mi te zakupki sprawiają i co ja jeszcze zdążę nakupić:-D

emy majuska swietne zakupy ;)

Ja tez mnotematyczna jestem bo same ubranka w blekicie kupuje :p Warto zajrzec do watku wyprawka, bo tam jest napisane ile czego starczy. Bodziakow to max 10 szt w kazdym rozmiarze na pewno starczy. Noworodek nie brudzi ubran chyba ze zdarzy mu sie mega kupa :p

reklama
witam dziewczyny macie może jakiegoś sprawdzonego sprzedawce na allegro z akcesoriami dla dzieci tyle tego że ciężko wybrać z góry dziękuję

Do góry