reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

moja dzidzia juz ma - chwalimy sie co już mamy lub co kupiliśmy

jeżeli rodzice Ci powiedzieli, że kupią wózek, to wspomniałabym o tym przy okazji, że np planujesz niebawem kupić i czy ich oferta jest nadal aktualna :-) skoro obiecali, to niech się teraz nie wymigują ;-)

reklama
jeżeli rodzice Ci powiedzieli, że kupią wózek, to wspomniałabym o tym przy okazji, że np planujesz niebawem kupić i czy ich oferta jest nadal aktualna :-) skoro obiecali, to niech się teraz nie wymigują ;-)
już nie chcę ;) na wózeczek odłożyłam ;) nowy i porządny ;D w poniedzałek kupię to się Wam pochwalę... i z resztą też damy radę mamy jeszcze chwilkę czasu....

Tako Warrior(1350) bądź Jumper (1200) Pan w sklepie przekonywał do Warriora ale nie wiem czy chce po prostu zarobić czy faktucznie jest lepsiejszy... jest węższy od Jumpera, i ma super lekkie podbicie zaq krawężnik jedną ręką wjadę a róznica w cenie praktycznie żadna.... lepiej wydać raz i nie żałować za zaoszczędzone sto parę złoty niewiele kupi się dziś więc myślę że lepiej zainwestować w ten polecany wózeczek

Bryszka Ja pamietam ze mojej siostrze tez tescie obiecali kupic wozeczek itd ale mojej siostrze sie niezbyt ten pomysl podobal bo oni mieli wybrac wozek bez ich wiedzy wiec pogadali z tesciami i oni dali im wtedy kase i kupili taki jaki chcieli,cos tam dolozyli od siebie i kupili lepszy.Wiec moze jak rodzice zobacza ze kupilas wozeczek to dadza pieniazki albo kupia cos innego,glowa do gory wiesz jak jest z rodzicami wszystko na ostatnia chwile robia a my chcemy sie przygotowac wczesniej:tak:

moi też mi rodzice obiecali wózek, ale rozumiem, że do września może różnie być zdarza się, że nie raz ktoś nie może się wywiązać z obietnicy, bo mógłby zrobić sobie długi, bo ma wydatki większe które trzeba od razu zapłacić także fajnie by by było gdyby moi rodzice kupili, ale na 100% też pewna tego nie mogę być, bo mają dużo wydatków i z pracą ciężko.

Myślę że im więcej człowiek sam zdobedzie i ogarnie tym większa satysfakcja ;)
Dobrze że mamy ten nowy watek... ja się gubiłam w tych wyprawkach... teraz pomału jakoś ogarnę....

reklama
ponawiam pytanie odnośnie pościeli pomóżcie

fajny pomysł z tą listą ja mam taka już od dawna ale zaraz zerknę do linkowani i zweryfikuję z ta co już mam

a powiedzcie dziewczyny jak to jest z pościelą jaki rozmiar kupujecie jest parę rozmiarów i nie wiem jaki kupić łóżeczko mam 120 na 60

Do góry