reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

moja dzidzia juz ma - chwalimy sie co już mamy lub co kupiliśmy

a ja z takiej racji, iż będę miała wszystkie ciuszki po córkach mojej sis, nie kupuję nic, z czego bardzo się cieszę, bo zaoszczędzimy, będziemy mogli kupić coś innego w zamian ciuszków :-)

reklama
No dlatego ja też sie już zaopatrzyłam w boty koperto we i tylko kopertowe ;) Jakos nie miałabym sumienia przeciskać nic Niunii przez głowę

Ja mam trochę takich i takich, ale raczej w przewadze przez główkę bo takie częściej można dostać. Próbowałam je rozszerzać palcami i wychodzi całkiem niezła średnica, także chyba bez problemu przejdzie przez taką małą główeczkę, nawet na leżąco, bo przecież nie trzeba główki przyciągać do klatki piersiowej maluszka.

Póki co ja na razie mam tylko jedno body zapinane po całej długości na zatrzaski, resztą przez główkę. Mama kupiła mi ostatnio w 5-10-15 śliczny pajacyk biały welurkowy na 56, ale wypada większy :)

a już jestem podekscytowana, bo jutro powinny dojść ciuszki dla małego :)

A na razie mam 5 par śpiochów różne rozmiary takie coś w tym stylu Śpiochy śpioszki ŚLICZNE 100% r.56 NAJTANIEJ ROBIK (1675128937) - Aukcje internetowe Allegro nie mam aparatu żeby teraz zrobić i wstawić, ważne, że ugóry są rozpinane reszta nie sprawia mi problemu żeby dziecku je ubrać i mam też dwa kaftaniki no i mają jeszcze dojść ciuszki :) zrobiłam zakupy za 200zł :p może oszalałam, ale to i tak jest pikuś ile trzeba będzie wydać to jeszcze parokrotność tego na wózki itp...

O właśnie pytanie do mam które już wiedzą co najbardziej jest potrzebne wypiszecie chodzi o podstawowe rzeczy żebym czegoś nie zapomniała kupić wypiszcie co się przyda np. butelki, wanienka itp nie chciała bym czegoś później ominąć

Andrzelika ja mam całą listę z takiej fajnej broszurki dla mam, nie wiem czy wygodniej by nie było jak Ci napiszę na priv, co by nie zawalać tak forum :)

nimfii fajna sprawa z tymi body ale nie mam ani jednej pary nie spotkałam się z takimi a może była a nie zwróciłam uwagi myślę że dam rady z takimi przez główkę to moja pierwsza dzidzia więc doświadczenie mniejsze:-D

reklama
Do góry