reklama
AniaSm oj ja tez chetnie bym zakupila to rondo na glowe do kąpieli, tylko ze kiedy byl najbardziej potrzebny to nie moglam go nigdzie znalesc :-( A Maciek juz zniechecil mi sie do kąpieli przez to plukanie główki :-(
ankusch
Fanka BB :)
A ja wczoraj zaszalałam zalicytowałam fajny śpiworek do wózka czy fotelika na zimę..i kupiłam nowy za 35zł super a że był kolor różowo granatowy i miałam na oku kilka innych rzeczy też pod róż które miałam kupić w lipcu jak się potwierdzi że na pewno dziewczynka to wczoraj kupiłam pościel z baldachimem,kocyk,prześcieradło i rożek i mam nadzieję że nic się nie zmieni za 2 tygodnie :-)
Gola84
Fanka BB :)
pepsi super, że masz taką możliwość
ankusch widzę, że zakupy idą pełną parą:-) Świetne są te rzeczy dla malutkich dzieci, za naszych czasów, był jeden kombinezon i pawie wszystkie dzieci miały to samo i w tych samych wózkach śmigały ;-D
ankusch widzę, że zakupy idą pełną parą:-) Świetne są te rzeczy dla malutkich dzieci, za naszych czasów, był jeden kombinezon i pawie wszystkie dzieci miały to samo i w tych samych wózkach śmigały ;-D
Ssabrinaa
Podwójna Mama ☺️
Widze ze zakupy ida pelna para,super dziewczyny i gratuluje udanych zakupow
Ja nadal nic jeszcze nie kupilam ale za 2tygodnie USG wiec pozniej juz zaczne szalec powolutku
Ja nadal nic jeszcze nie kupilam ale za 2tygodnie USG wiec pozniej juz zaczne szalec powolutku
Ja jeszcze chwile was podczytuje bo zaraz wyjazd. Czekamy na kierowce ;-)
ankusch wlasnie ja tak samo zalicytowalam niedawno spiworki zarowno grube jak i cienkie, mam w rozu i w niebieskim kolorze Oraz polarkowe i frotowe pajacyki. Nie boje sie różowego, bo Maćkowi tez zakladalam różowe rzeczy przez pierwsze miesiace Wyglądał przeslicznie!
ankusch wlasnie ja tak samo zalicytowalam niedawno spiworki zarowno grube jak i cienkie, mam w rozu i w niebieskim kolorze Oraz polarkowe i frotowe pajacyki. Nie boje sie różowego, bo Maćkowi tez zakladalam różowe rzeczy przez pierwsze miesiace Wyglądał przeslicznie!
Ja już czekam na to USG ze zniecierpliwieniem Wtedy będę wiedziała czy kupować sukieneczki, czy nie. W końcu właśnie za mną połowa ciąży, najwyższy czas dowiedzieć się najważniejszego :-)
Na razie mam około... 14 par pajacyków i 5 par bodziaków na rozmiar 56... Z czego nic nie kupiłam. Dlatego zaopatrzam się na rozmiar 62 lub 68, nie ma sensu kupować nic mniejszego, i tak tych wszystkich rzeczy to maluch nawet 2x nie założy, o ile w ogóle. Ja się urodziłam o miesiąc za wcześnie i miałam już 59cm... jak to przejdzie w genach to szykuje nam się wielkie dziecko
Na razie mam około... 14 par pajacyków i 5 par bodziaków na rozmiar 56... Z czego nic nie kupiłam. Dlatego zaopatrzam się na rozmiar 62 lub 68, nie ma sensu kupować nic mniejszego, i tak tych wszystkich rzeczy to maluch nawet 2x nie założy, o ile w ogóle. Ja się urodziłam o miesiąc za wcześnie i miałam już 59cm... jak to przejdzie w genach to szykuje nam się wielkie dziecko
reklama