reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

moja dzidzia juz ma - chwalimy sie co już mamy lub co kupiliśmy

A mysmy wczoraj pojechali poogladac wozki w sklepie i przy okazji ubranka,byly takie slodkie wszystkie i malutkie hehe moj nawet byl gotowy kupic komplet bodziakow 7dmio pak no ale ten kolorek ktore sie nam podobaly to nie bylo rozmiaru,byly same duze rozmiarowki:oo2: No ale czekam tylko do tego 30 czerwca i zaczne juz cos powolutku kupowac :tak:

reklama
Będąc na zakupach dzisiaj widziałam prześliczne ciuszki dla malucha w Cubusie i H&M z czego H&M jest tańszy i ma najładniejsze. Wybieram się za tydzień to Wam pokażę :)

duszek*- mój mąż tak samo jest przesądny, ale przez to, że w pierwszej ciąży przyniosłam ciuszki no i poroniłam, ale nie tylko ten raz straciłam ciąże, bo 2 i 3, a wtedy nic nie miałam, ale on tak uważa, że to przynosi pecha i dopiero w wrześniu będę mogła robić jakiekolwiek zakupy.

Ja rozumie jego obawy ale czasem przesadza . więc robię po swojemu a czego oczy nie widzą .....:-D ;-) .znalazłam też wózek w dobrej cenie ale już bez jego wiedzy nie kupię .

andrzelika w zeszlym miesiacu pytalam w sklepie akurat o wozek Baby Merc i pani mi powiedziala ze producenci co chwile wydaja nowe edycje wozkow a co za tym idzie te starsze modele ida w dół z cena. Pisze to do tego ze na jesieni wiekszosc wozkow powinna byc jeszcze tansza niz w chwili obecnej :tak: Warto obserwowac promocje, bo nieraz rzuca świetny produkt w dobrej cenie na Allego.
Jesli mieszkasz w domku na wsi to faktycznie waga wozka nie ma dla ciebie wiekszej roznicy. Zwroc na pewno uwage na pompowane kola i amortyzajce kół bo to ci sie przyda chcąc jechac po trawie :tak:

Tez robie drobne zakupy bez wiedzy męża ;-) jak kupuje cos za kilka zlotychn nie czuje potrzeby informowania go o tym. nawet nie jest przesadny, on poprostu woli wydawac kase dopiero wtedy gdy ejst to niezbedne.

Tak czy ianczej chcialam wam polecic ciuszki z Auchan -jesli ma ktos dostep do tego sklepu, to warto zajrzec bo mozna trafic na świetne promocje - bluzeczki czy bodziaki po 3zl, albo buciki za kilka zlotych w bardzo dobrym gatunku :tak:

A takze czesto mozna znalesc takie promocje w Realu czy Carefour, ale to juz trzeba śledzić gazetki promocyjne.

Duszek* , Nimffi- No coż tacy nasi mężczyżni później jak zobaczą małe to sami będą ciągle coś kupować, bynajmiej mój, bo taki jest :p

Moj niestety nieeeeee... On kupi cos tylko na wyrazne moje życzenie. A tak to uwaza ze minimum wystarczy. Nieraz ma racje, a ja za to jestem zakupoholiczka i moglabym kupowac codziennie, a nie zawsze przydatne rzeczy. Wiec dobrze ze mąż potrafi mnie czasem pochamowac ;)

W zeszlym tygodniu mąż mnie zaskoczyl bo sam wyszedl z pomyslem kupienia samochodu sterowanego dla Macka -co prawda tylko mąż sie nim bawi, ale to szczegół.... Poza tym faktem nie pamietam kiedy ostatnio chcial kupić coś sam od siebie. W zasadzie, aż wstyd sie przyznac, ze nawet ja rzadko dostaje od niego prezenty... Jak jest jakas okazja to przewaznie kwiatki...

reklama
U mnie to ja raczej oszczędzam, a on traci kase później patrze, a portfel suchy :p
nie raz tak się potrafie tym wkurzyć, że masakra, bo on to pierw kupowałby, a później rachunki płacił, a ja staram się zapłacić wszystko, a jak coś zostanie dopiero czas na przyjemnośći, wole mieć mniej , ale bez długu.

Do góry