reklama
AniaSm
Fanka BB :)
angun zakładanie pieluszki na gondole czy wogóle na budę może być powodowane np żeby słoneczko nie świeciło dziecku w oczy lub żeby tak szybko nie wyblakła
pooglądałam sobie wczoraj tego jedo fyn i mi się spodobał i najlepsze że pasuje do niego fotelik besafe tylko adaptery trzeba dokupić muszę go oglądnąć na żywo
ankusch śliczne ubranka
pooglądałam sobie wczoraj tego jedo fyn i mi się spodobał i najlepsze że pasuje do niego fotelik besafe tylko adaptery trzeba dokupić muszę go oglądnąć na żywo
ankusch śliczne ubranka
onanana
Mi też podbają sie szare z jakimiś motywami- zielonymi lub żółtymiteż bym nie wybrała czarnego wózka, tak samo jak bardzo jasnego, najbardziej podobają mi się zielone, takie limonkowe, ostatnio widziałam fajny Tako Jumper, szary z motywem w zielono-żółte kółka, fajnie to wyglądało nawet
Ankusch śliczne ciuszki!!!!
andrzelika jeszcze w temacie wókza - to ja bym stawiala na tego Arte (i to Arte Alu jak dla mnie, bo u mnie waga ma znaczenie ). Mialam wozek z czterema duzymi kolami i wcale nie jest taki świetny w prowadzeniu, chocby trudno nim skręcać na boki. Dlatego tym razem stawialabym na model podobny do Arte (i tez od tego sprzedawcy co pokazalas z Allego ;-)) tak zeby miec przednie kola nieco mniejsze i skretne, ale pompowane!
I
inna_a
Gość
Nimfii- dzięki mam nadzieje, że będzie do końca września coś w tym stylu albo ten wózek, bo dopiero wtedy chcę kupić, nie chcę dać więcej niż 1000zł za wózek, bo po co mi taki na wiosce.
Ankush prześliczne te ubranka, szczególnie ten śpiworek-pajacyk z kapturem,muszę na taki zapolować, TESCO mówisz? :-)
Margana zbieraj więc wywiad, przypomnę Ci się za jakiś czas i powiesz i jak się sprawują te ciemne kolory w FYNie. Wracając do tego wózeczka, to spotkałam wczoraj parę, która miała taki, nawet w ciewmnym kolorze w drobne białe kropki, mama mówiła, że jest trochę przyciężkawy, najlepiej nadaje się do domku jednorodzinnego. Ja mimo to nadal go rozważam, bo mam windę, jedynym problemem może być podnoszenie stelaża do samochodu (chociaż w bagażniku mam dużo miejsca- kombi). Te wózki mają dobrą amortyzację, porządne koła i to mnie zachęca.
Margana zbieraj więc wywiad, przypomnę Ci się za jakiś czas i powiesz i jak się sprawują te ciemne kolory w FYNie. Wracając do tego wózeczka, to spotkałam wczoraj parę, która miała taki, nawet w ciewmnym kolorze w drobne białe kropki, mama mówiła, że jest trochę przyciężkawy, najlepiej nadaje się do domku jednorodzinnego. Ja mimo to nadal go rozważam, bo mam windę, jedynym problemem może być podnoszenie stelaża do samochodu (chociaż w bagażniku mam dużo miejsca- kombi). Te wózki mają dobrą amortyzację, porządne koła i to mnie zachęca.
Margana
Angun jasne, ze wypytam i zdam relację:-) Ona będzie rodzić gdzieś za miesiąc. Mówiła, ze nie jest najlżejszy, ale ja też mam windę. No i zrobili przymiarkę do auta to na wcisk być moze wejdzie im cały do sedana, wiec do naszych combiaków na pewno;-)Ja akurat do auta dźwigać nie bedę, bo sama nie jeżdżę:-) A i amortyzację też zachwalała.
Dziewczyny jesli chodzi o ciuszki z Tesco to mają tam śliczne i ponoć dobrej jakosci, ale koleżanka mówiła, ze mają zaniżoną rozmiarówkę. Czyli np. tescowe 56 będzie mniejsze niz ten sam rozmiar z innego sklepu, więc trzeba na to patrzeć.
Dziewczyny jesli chodzi o ciuszki z Tesco to mają tam śliczne i ponoć dobrej jakosci, ale koleżanka mówiła, ze mają zaniżoną rozmiarówkę. Czyli np. tescowe 56 będzie mniejsze niz ten sam rozmiar z innego sklepu, więc trzeba na to patrzeć.
reklama