reklama
Gola84
Fanka BB :)
Dziewuszki to ostatnie zakupy dla mojego juniora
PS Iwoneczka niekoniecznie musi być w Chrzanowie, może w innych Tesco też jeszcze są te body i pajace:-)
1 foto - welurkowy pajacyk z 5-10-15 rozmiar 62
2 foto - 3 pak pajacyków z Tesco rozmiar 0-0
3 foto - 5 pak body z Tesco rozmiar 0-0
PS Iwoneczka niekoniecznie musi być w Chrzanowie, może w innych Tesco też jeszcze są te body i pajace:-)
1 foto - welurkowy pajacyk z 5-10-15 rozmiar 62
2 foto - 3 pak pajacyków z Tesco rozmiar 0-0
3 foto - 5 pak body z Tesco rozmiar 0-0
Załączniki
Gola84
ankusch nie dziwię Ci się, a dla dziewczynek to już w ogóle są słodkości, te wszystkie body z bufkami na rękawkach, majtusie, sukienusie, skarpetusie z falbankami W ogóle dla chłopaczków też świetne rzeczy są - wór pieniędzy mieć (co się jeszcze sam napełnia;-)) i można by ze sklepów nie wychodzić
ankusch
Gola84 no tak aby kasa była to teraz wszystko można kupić...tyle wszystkiego :-)
Ciesze się że córeczka bo zaraz po ślubie dużo różowiutkich rzeczy na kupowałam jak coś się spodobało i leżało w szafie prawie 4 lata hehhe rok był ciężkich starań ale w końcu się udało aby donosić i aby maleństwo było zdrowe ..
miłego dnia ja już od 7 grasuje po domu spać mi się nie chce bo ciepło..
Ciesze się że córeczka bo zaraz po ślubie dużo różowiutkich rzeczy na kupowałam jak coś się spodobało i leżało w szafie prawie 4 lata hehhe rok był ciężkich starań ale w końcu się udało aby donosić i aby maleństwo było zdrowe ..
miłego dnia ja już od 7 grasuje po domu spać mi się nie chce bo ciepło..
Ssabrinaa
Podwójna Mama ☺️
Gola sliczne sa te ubranka:-) Ja to dopiero po polowkowym bede cos zaczynac kupowac Na razie jeszcze jestem twarda
Ej dziewczyny ale dzis przezylam zdziwienie.... Przyszedl listonosz z przesylka i okazalo sie ze sklepi internetowy wyslalm mi po raz drugi to samo zamowienie - wow!
A zamowilam dla Macka majteczki ze spidermanem i hotwheles - w sumie mialo byc 18szt. A tak teraz mam kolejne 18 szt w szafie
I co ja mam z tym zrobic? Hmmm... Zwracac im chyba nie bede bo pewnie nawet nie zauwazyli ze sie pomylili na moja korzysc
A zamowilam dla Macka majteczki ze spidermanem i hotwheles - w sumie mialo byc 18szt. A tak teraz mam kolejne 18 szt w szafie
I co ja mam z tym zrobic? Hmmm... Zwracac im chyba nie bede bo pewnie nawet nie zauwazyli ze sie pomylili na moja korzysc
AniaSm
nimfii ja tak raz kupiłam mojemu mężowi spodnie i też dostałam dwa razy te same ale zadzwoniłam że się chyba pomylili i mogę im zapłacić za tą drugą parę ale bez kosztów wysyłki ,gościu się cieszył bo mówił że przy inwentaryzacji musiałby to z własnej kieszeni pokryć
też z zakupami czekam do połówkowego a tak to tylko kombinezonik kupiłam bo i tak mi będzie potrzebny
też z zakupami czekam do połówkowego a tak to tylko kombinezonik kupiłam bo i tak mi będzie potrzebny
reklama