reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

moja dzidzia juz ma - chwalimy sie co już mamy lub co kupiliśmy

onanana, ponko superaśne ubranka! Ja to czuję, że jak już płeć poznam to jak wparuję do sklepu to chyba mnie siłą będą wypraszać ;-)

reklama
Dziewuszki to ostatnie zakupy dla mojego juniora:)
PS Iwoneczka niekoniecznie musi być w Chrzanowie, może w innych Tesco też jeszcze są te body i pajace:-)
1 foto - welurkowy pajacyk z 5-10-15 rozmiar 62
2 foto - 3 pak pajacyków z Tesco rozmiar 0-0
3 foto - 5 pak body z Tesco rozmiar 0-0

Załączniki

• DSC_0252.jpg
    DSC_0252.jpg
    36,9 KB · Wyświetleń: 49
  • DSC_0253.jpg
    DSC_0253.jpg
    88,1 KB · Wyświetleń: 53
  • DSC_0254.jpg
    DSC_0254.jpg
    76 KB · Wyświetleń: 49
ankusch nie dziwię Ci się, a dla dziewczynek to już w ogóle są słodkości, te wszystkie body z bufkami na rękawkach, majtusie, sukienusie, skarpetusie z falbankami :-D W ogóle dla chłopaczków też świetne rzeczy są - wór pieniędzy mieć (co się jeszcze sam napełnia;-)) i można by ze sklepów nie wychodzić :tak:

Gola84 no tak aby kasa była to teraz wszystko można kupić...tyle wszystkiego :-)
Ciesze się że córeczka bo zaraz po ślubie dużo różowiutkich rzeczy na kupowałam jak coś się spodobało i leżało w szafie prawie 4 lata hehhe rok był ciężkich starań ale w końcu się udało aby donosić i aby maleństwo było zdrowe ..
miłego dnia ja już od 7 grasuje po domu spać mi się nie chce bo ciepło..

Gola śliczne ciuszki!!
Ja też miałam się wstrzymać, ale jakoś nie wytrzymałam i pokupiłam trochu ostatnio;-)

Ej dziewczyny ale dzis przezylam zdziwienie.... Przyszedl listonosz z przesylka i okazalo sie ze sklepi internetowy wyslalm mi po raz drugi to samo zamowienie - wow!

A zamowilam dla Macka majteczki ze spidermanem i hotwheles - w sumie mialo byc 18szt. A tak teraz mam kolejne 18 szt w szafie :p

I co ja mam z tym zrobic? Hmmm... Zwracac im chyba nie bede bo pewnie nawet nie zauwazyli ze sie pomylili na moja korzysc :D

nimfii ja tak raz kupiłam mojemu mężowi spodnie i też dostałam dwa razy te same ale zadzwoniłam że się chyba pomylili i mogę im zapłacić za tą drugą parę ale bez kosztów wysyłki :) ,gościu się cieszył bo mówił że przy inwentaryzacji musiałby to z własnej kieszeni pokryć

też z zakupami czekam do połówkowego a tak to tylko kombinezonik kupiłam bo i tak mi będzie potrzebny :)

reklama
Do góry