reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

moja dzidzia juz ma - chwalimy sie co już mamy lub co kupiliśmy

Ja odkupiłam od koleżanki ten wózek WÓZEK ELF 2012 BABY DESIGN * PARASOLKA * BIELSKO (2406515223) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. (ten fiolecik) i jest bardzo wygodny i w sumie fajny. Dałam 150 zł- w super stanie i jestem zadowolona.

Winki do mnie nie przemawia kubełkowe siedzisko ale mam nadzieje że Olinek będzie zadowolony:-D:-D

Aha jeszcze kupiłam wczoraj Mai łóżeczko. dziś przyszło i jest zajebi*ste. Nie wiem jak z wygodą... LOZECZKO TURYSTYCZNE KOJEC Milly Mally Mirage !!! (2414696798) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. wzięłam t z krową:-D

reklama
A My właśnie zakupiliśmy ( za pośrednictwem moich rodziców)chodzik, bo w innym wypadku mały niedługo zrobi sobie i mnie krzywdę... Tak strasznie chce chodzić, utrzymuje sie na nogach przy meblach ale jeszcze się chwieje i leci do tyłu :( a mój kręgosłup nie daje rady przez godzinę popylać w pozycji na wpół schylonej....
( wiem, wiem, chodzik to zuo, nie mam zamiaru wsadzać go do niego często, zwłaszcza, że i tak nie mam za wielu powierzchni do jeżdżenia, głównie będzie śmigać w kojcu albo po tapczanie).
Acchhh, Winki ja zachorowałam na tą parasolkę odkąd zobaczyłam ją w którejś z gazet dla mam :-p Ale jakmój zobaczył cenę ( ok 750zł) to mnie lekko śmiechem zabił :D

Ostatnia edycja:
Winki ja ten wózek widziałam na żywo i jest śliczny z tym, że był fioletowy. Znajoma jest z niego bardzo zadowolona i jest lekki z tego co próbowałam nim jeździć.

Julianna -wozek kupilam na Allegro ( przedwczoraj) a dzis juz przyszedl do domu. Ja go na zywca nigdy nie widzialam ,ale mam nadzieje ze bedzie ok. Kosztowal 620 zl ,wiec troszke mniej niz w sklepach.
Niuniunia- ja kupilam czarny, co by mi sie dziecko w swych kolorowych ubrankach ladnie prezentowalo.
Onanana- ja mam kubelkowe siedzenie w moim prawdziwym wozku ,wiec Oli tylk otakie zna i nie mam z nim zadnego problemu.
Fajna ta parasolka. Jaki kolor kupilas?
Ja mam lozeczka turystyczne jedno u mamy i jedno u siostrey. To u siostry ma tylko dno przy podlodze ( nie ma podwieszanego) i jest to okropne tak sie schylac. No ale lada dzien wszystkie i tak poopuszczamy nasze lozeczka. Oo. juz widze ,ze fioletowka. Ladny

Winki Majka strasznie lubi na spacerach jeździć na brzuszku więc u nas kubełek by się kompletnie nie sprawdził:szok: Ta nasza spacerowka może szalu nie robi ale najgorsza tez nie jest:-D Poza tym dałam za nią 150 zł więc prawie za darmo. A łóżeczko świadomie ma najniższy poziom. Ma służyć tylko na wyjazdy i ewentualnie do zabawy :-D

No dobra czytam i czytam i proszę o jedno: szybki skrót kto ma jaką spacerówkę i czy jest z niej zadowolony bo szukam i szukam jakieś fajnej fury (i nie drogiej) i jestem coraz glupsza!!!

Nie ma lekko ewika. Czekaja cie dlugie i mozolne poszukiwania. :confused2:Ja zdam relacje w srode jak dotre do Poznania
onanana- w wozku na brzuszku.?:szok: Fajnie to musi wygladac

winki - cuuudny wózior, też myślę o spacerówie Quinyy Zapp, albo takim jak masz Ty - zdaj proszę relację jak się nim jeździ :)
onanana - kurcze, Pola by tak na bank nie pojeździła, aparatka z Waszej Mai :-D

reklama
Gola- ten moj wozik rozni sie od Zappa tylko tym ,ze ma siedzisko rozkladane ,w 3 stopniach. Mozna tez ustawic je przedem do mamy lub swiata. Dlatego nazywa sie Xtra :-D. roznica jest 200 zl.

Do góry