reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

moja dzidzia juz ma - chwalimy sie co już mamy lub co kupiliśmy

oj wiadomo nie uchronimy dziecka przed zarazkami, roztoczami itp. ja też nie zamierzam popadać w paranoje i wychowywać dziecka w sterylnych warunkach wszystko w granicach zdrowego rozsądku:tak:

reklama
cześć dziewczyny,
bardzo daaaaawno tu nie zaglądałam i żałuję ;-) ostatnie kilka godzin spędziłam na czytaniu Waszych postów.
Co do dziecięcych zakupów to mogę tylko pozazdrościć. My z najdroższych rzeczy mamy tylko wózek (kupiony już w maju na targach dziecięcych, stoi i czeka u teściów). Niestety przez pierwsze 1,5-2 miesięcy po porodzie będziemy mieszkać u mojej mamy bo czekamy na większe mieszkanie (najprawdoipodobniej dostaniemy od stycznia). Wtedy dopiero kupimy nowe łóżeczko, wanienkę, wstawimy meble itp. Już się nie mogę doczekać stycznia!!!

A mi dzisiaj dotrze jeszcze jedna komoda i półeczki na ścianę. Mam nadzieję, że już się pomieszczę ze wszystkim!!
Komoda FORTE OMBRA OMBK36 Raty PROMOCJA od ręki (1885547583) - Aukcje internetowe Allegro
jestem z tych mebli zadowolona bo są bardzo pojemne (dla tych co nie lubią ciemnych są jasne)i dobrze wykonane mimo, że tak niska cena.

Jeśli któraś z Was kupowała naklejki na ścianę takie co można je zrywać i przeklejać podeślijcie mi linka do aukcji ew, adres sklepu.

A mi dzisiaj dotrze jeszcze jedna komoda i półeczki na ścianę. Mam nadzieję, że już się pomieszczę ze wszystkim!!
Komoda FORTE OMBRA OMBK36 Raty PROMOCJA od ręki (1885547583) - Aukcje internetowe Allegro
jestem z tych mebli zadowolona bo są bardzo pojemne (dla tych co nie lubią ciemnych są jasne)i dobrze wykonane mimo, że tak niska cena.

Jeśli któraś z Was kupowała naklejki na ścianę takie co można je zrywać i przeklejać podeślijcie mi linka do aukcji ew, adres sklepu.

Ja mam piankowe naklejki na ścianę lub również meble i zamierzam przykleić je takim cudem :)

Masa Mocująca PRITT - ZASTĘPUJE PINEZKI (1858712609) - Aukcje internetowe Allegro

trzyma się bez zarzutów i nie niszczy ścian, mebli.

alma ja kupowalam naklejki scienne w sklepie z zabawkami w okolicy i powiem ci ze jak do tej pory wszystkie byly na takim lekkim kleju ze bez problemu odchodzily ze sciany :tak:

reklama
Do góry