Ssabrinaa
Podwójna Mama ☺️
Angun tez slyszalam o tej herbatce ze jest dobra,no Ja jej nigdzie tutaj nie dostane a szkoda no coz pozostaje mi jak na razie herbatka hipp na wspomaganie laktacji
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja jestem zaopatrzona w krem bambino oraz w mustele bebe cold cream- krem na zimno.
Jeśli chodzi o higienę intymną to jest polecane wyżej wspomniane tantum rosa, lub zwykłe szare mydło. Latcatyd niestety jest przereklamowany...
Dziewczyny a ja słyszałam że dobre jest mydło biały jeleń...do podmywania się i mycia całego ciała słyszała może któraś??
Agutek79 jeśli chodzi o mustelle to gdzieś tam faktycznie piszą że od 6 m-ca życia dziecka, ale nie jest to chyba na opakowaniu napisane...nie wiem... W weekend mąż będzie w Polsce to wyślę go tam do apteki i niech podpyta trochę panie farmaceutki... W Holandii niestety nie ma takiego wyboru kosmetyków...;(((
W ktorym markecie jest teraz najlepsza promocja na Pampersy rozm 2?
W realu za 88zl, czy gdzies taniej?
Zakupila ktoras mama te nowe pieluszki Huggies z bawełna? Jestem ciekawa jakie sa w rzeczywistosci
własnie miałam zamówić i zajrzałam na skład:Glukoza, suchy ekstrakt z owocu kopru włoskiego (0,25g), guma arabska- nośnik, naturalny olejek eteryczny z kopru włoskiego, naturalny olejek eteryczny kminkowy.Mój synuś jak był maleńki i miał wzdęcia to mnie położna poleciła picie PLANTEX (karmiłam piersią i nie dopajałam dziecka smoczkiem) i działało.