reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

moja dzidzia juz ma - chwalimy sie co już mamy lub co kupiliśmy

reklama
mirelka fajne te koszyki a gdzie kupiłaś i jakie to są wymiary ?
Też szukam czegoś takiego i te mi sie naprawdę podobają. Drogie były?

Dziewczyny ja to myślałam, ze pampersy 1 są dla wcześniaków i chciałam kupić 2 do szpitala.
W Tesco jest teraz promocja na pampersy:

KARTON 186 szt za 99 zł-różne rozmiary. Ile takie dziecko zużywa Pampersów?
Myślałam, żeby kupić taki karton 2 ale czy szkrab mi nie zdąży wyrosnąć z tego rozmiaru?
Słyszałam, że dziecko zużywa 5 pampersów na dobę?

Ostatnia edycja:
Kasiek raczej więcej niż 5 szt,czasem i 10 szt idzie na dzień,bo jeszcze dochodzi nocne przewijanie ,więc myślę,ze duze opakowanie 2 można spokojnie kupić:tak:
Ja u siebie w tesco tylko te większe rozmiary widziałam w kartonach.Jest tez taka sprawa,czy to są pampersy new baby czy activ baby.Bo te activ baby mają aloesowy wkład i niektóre dzieciaczki on uczula,więc szkoda by było wywalić tyle kasy i potem ich nie zużyć.Te new baby (żółte) i te nowe sesitive (białe) są czyste i najbardziej bezpieczne dla noworodka.
Jak trafię na karton w promocji new baby lub sensitive 2 to napewno kupię.
Natomiast sama się zastanwiam czy aby do szpitala nie wziąść jednej małej paczki rozm 1.
Mirelka świetne,też by mi takie do mebli pasowały ;-)

Dziewczyny ja nie jestem na bieząco w promocjach, więc myślałam że to okazja w tym rossmanie:zawstydzona/y:
Ja mam dwie paczki 43 szt new baby 1 z pampersa i więcej nie będę kupować.
Mirelka super koszyczki. Ja tez chcę dla małej na gadżety takie pokupić i do łazienki potrzebuję takie, więc będę polować.
Wczoraj zamówiłam łóżeczko:-) Teraz tylko czekam na przesyłke:-D
W starym mieszkaniu sypialnię mam w połowie zawaloną rzeczami dla małej:-D Chyba musze zacząć robić z tym porządek:zawstydzona/y:

Agutek u nas też ;-) tylko się zastanawiam czy tych 1 własnie nie kupić jakiejś małej paczki ( a moze dużą?) czy od razu rozm.2 :-)

oj ja też właśnie długo szukałam nic mi się nie podobała ale w końcu znalazłam a więc kupiłam je w Pepco wymiary to 25x19x13 takie nie za duże nie za małe tak akurat na kosmetyki, często tam jestem i dopiero teraz na nie trafiłam musiała być nowa dostawa :-):tak:

reklama
Do góry