reklama
kasiek2511
Fanka BB :)
mirelka fajne te koszyki a gdzie kupiłaś i jakie to są wymiary ?
Też szukam czegoś takiego i te mi sie naprawdę podobają. Drogie były?
Dziewczyny ja to myślałam, ze pampersy 1 są dla wcześniaków i chciałam kupić 2 do szpitala.
W Tesco jest teraz promocja na pampersy:
KARTON 186 szt za 99 zł-różne rozmiary. Ile takie dziecko zużywa Pampersów?
Myślałam, żeby kupić taki karton 2 ale czy szkrab mi nie zdąży wyrosnąć z tego rozmiaru?
Słyszałam, że dziecko zużywa 5 pampersów na dobę?
Też szukam czegoś takiego i te mi sie naprawdę podobają. Drogie były?
Dziewczyny ja to myślałam, ze pampersy 1 są dla wcześniaków i chciałam kupić 2 do szpitala.
W Tesco jest teraz promocja na pampersy:
KARTON 186 szt za 99 zł-różne rozmiary. Ile takie dziecko zużywa Pampersów?
Myślałam, żeby kupić taki karton 2 ale czy szkrab mi nie zdąży wyrosnąć z tego rozmiaru?
Słyszałam, że dziecko zużywa 5 pampersów na dobę?
Ostatnia edycja:
Kasiek raczej więcej niż 5 szt,czasem i 10 szt idzie na dzień,bo jeszcze dochodzi nocne przewijanie ,więc myślę,ze duze opakowanie 2 można spokojnie kupić
Ja u siebie w tesco tylko te większe rozmiary widziałam w kartonach.Jest tez taka sprawa,czy to są pampersy new baby czy activ baby.Bo te activ baby mają aloesowy wkład i niektóre dzieciaczki on uczula,więc szkoda by było wywalić tyle kasy i potem ich nie zużyć.Te new baby (żółte) i te nowe sesitive (białe) są czyste i najbardziej bezpieczne dla noworodka.
Jak trafię na karton w promocji new baby lub sensitive 2 to napewno kupię.
Natomiast sama się zastanwiam czy aby do szpitala nie wziąść jednej małej paczki rozm 1.
Mirelka świetne,też by mi takie do mebli pasowały ;-)
Ja u siebie w tesco tylko te większe rozmiary widziałam w kartonach.Jest tez taka sprawa,czy to są pampersy new baby czy activ baby.Bo te activ baby mają aloesowy wkład i niektóre dzieciaczki on uczula,więc szkoda by było wywalić tyle kasy i potem ich nie zużyć.Te new baby (żółte) i te nowe sesitive (białe) są czyste i najbardziej bezpieczne dla noworodka.
Jak trafię na karton w promocji new baby lub sensitive 2 to napewno kupię.
Natomiast sama się zastanwiam czy aby do szpitala nie wziąść jednej małej paczki rozm 1.
Mirelka świetne,też by mi takie do mebli pasowały ;-)
onanana
Fanka BB :)
Dziewczyny ja nie jestem na bieząco w promocjach, więc myślałam że to okazja w tym rossmanie
Ja mam dwie paczki 43 szt new baby 1 z pampersa i więcej nie będę kupować.
Mirelka super koszyczki. Ja tez chcę dla małej na gadżety takie pokupić i do łazienki potrzebuję takie, więc będę polować.
Wczoraj zamówiłam łóżeczko:-) Teraz tylko czekam na przesyłke
W starym mieszkaniu sypialnię mam w połowie zawaloną rzeczami dla małej Chyba musze zacząć robić z tym porządek
Ja mam dwie paczki 43 szt new baby 1 z pampersa i więcej nie będę kupować.
Mirelka super koszyczki. Ja tez chcę dla małej na gadżety takie pokupić i do łazienki potrzebuję takie, więc będę polować.
Wczoraj zamówiłam łóżeczko:-) Teraz tylko czekam na przesyłke
W starym mieszkaniu sypialnię mam w połowie zawaloną rzeczami dla małej Chyba musze zacząć robić z tym porządek
oj ja też właśnie długo szukałam nic mi się nie podobała ale w końcu znalazłam a więc kupiłam je w Pepco wymiary to 25x19x13 takie nie za duże nie za małe tak akurat na kosmetyki, często tam jestem i dopiero teraz na nie trafiłam musiała być nowa dostawa :-)
reklama