reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

moja dzidzia juz ma - chwalimy sie co już mamy lub co kupiliśmy

reklama
Ja zamówiłam zielony i trochę innych produktów też przy okazji. Dziewczyny, a jaki podkład na materac do łóżeczka kupujecie? Zwykłą ceratkę czy coś innego?

Chyba i ja się pochwalę swoimi zakupami, szczególnie moim wylicytowanym kombinezonem, którym jestem zachwycona, pachnie nowością a kupiłam za 31 zł i śliczny kocyk:happy:

P1080268.jpgP1080265.jpgP1080262.jpgP1080266.jpgP1080263.jpg

Ostatnia edycja:
pepsi ja mam dwa takie kocyki i uważam, ze są super! Szczególnie za taką cene:-)

Ja uważam, ze dla niemowlaczka nie ma potrzeby kładzenia na materac żadnej ceratki ani podkładu. Z doswiadczenia wiem, ze dzieci się na tym strasznie pocą. A zeby dzidzia przesikała pampersa to trzeba by go długo nie zmieniać.

ponko mój mąż też jest ciągle w pracy i nie ma czasu na zakupy. Zresztą ja nie bardzo mogę z domu wychodzić, a był czas, ze w ogóle nie mogłam wstawać. Na prawdę tylko kilka rzeczy mamy kupionych w sklepach, a całą resztę mam z allegro:-) Wybieram osobą, która ma najwiecej rzeczy, które mnie interesują i zamawiam dużą paczkę - tak ze dwie w miesiącu, a do tego kilka mniejszych jak coś fajnego się trafi;-) I tym sposobem juz prawie wszystko mamy.

AniaSm ja kupiłam coś takiego: Dzienniczek dnia i nocy Maluszka | Dzienniczki | Sklep internetowy Brioko.pl
A na czas ciąży mam ten: Dzienniczek Ciąży | Sklep internetowy Brioko.pl
Mnie bardziej interesują konkretne wydarzenia, informacje i daty. Nie lubie pisać co czuje albo co lubię itp;-)
Natomiast chciałabym kupić jakis album na zdjecia z pierwszego roku dziecka.

A kołderkę też mam 120x90 do łóżeczka 120x60. Myśle, że wystarczy.

Cocca super zakupy, a te gacie wyglądają jak małe kalesoniaki hihi:-D
Margana fajne te dzienniczki:tak:
Co do zakupów to mój D. nie ma czasu ze mną nic wybierać, bo cały czas na mieszkaniu siedzi i remontuje. Także większość kupuję sama i oczywiście na allegro. Jedynie ciuszki w szmateksach, ale on chyba nawet nie wie ile już tego nakupiłam;-) Zamierzam go tylko w najbliższym czasie wyrwać do jakiejś wózkowni żebyśmy coś w końcu wybrali bo teściowa już się niecierpliwi, chociaż jak tak dalej mnie będzie wkurzać to jej podziękuję i sami sobie ten wózek kupimy:tak:
Ja teraz jestem rozdwojona pomiędzy zakupami dla malutkiej a na mieszkanie i tylko mojemu linki podsyłam do akceptacji, bo prawie wszystko przez neta kupujemy. To mu wyślę jakąś umywalkę, baterię, to łóżeczko hehe A w tych drobniejszych rzeczach dla małej to on się w ogóle nie orientuje, więc wszystko tak n mojej głowie. Dziewczyny podaje Wam linka do rzeczy jednego użytkownika od którego kupiłam już drugi raz, kupiłam w piątek popołudniu a dziś rano mi wysłał paczkę. za pierwszym razem tez było szybko i wszystkie zakupione rzeczy były ok, takze polecam:Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

Onanana fakt, ja też kupiłam je ze względu na to, że wyglądają jak kalesony, ale napis na metce uświadomił mnie w domu, że to getry dziewczęce :szok:
Anek większość mam takich z "uśmiechem" a kocyk kupiłam w Wadowicach, jest świetny!

Teraz poluję na czapeczki z uszkami, strasznie mi się podobają, moja siostra swojego synka tylko w takie ubierała:-) Sporo ciuszków kupowałam w Tesco!

Ostatnia edycja:
Margana super te pamiętniki , szkoda że wcześniej nie wpadłam na pomysł żeby sobie kalendarzyk ciąży prowadzić ,ale dla dzidzi będe na pewno ;)
moja teściowa prowadziła dla wszystkich swoich dzieci (ma ich 5) i super się czytało jak się mój D rozwijał i jakie postępy robił :)))
cocca super zakupki :)
onanana dzięki za linka tak sobie przeglądam co on ma i chyba sobie coś zamówię u niego :D

reklama
onanana ja tez kupowałam od tego sprzedawcy sporo rzeczy i jestem mega zadowolona:-)
Drugi sprzedawca, którego z czystym sercem mogę polecić to ten: Informacje o Użytkowniku wasal83. Poziom i zadowolenie takie samo:-)

Właściwie to u tych dwóch sprzedawców zrobiłam wszystkie zakupy higieniczno-karmieniowe, plus jakieś gadżety jeszcze.

Do góry